Viewsonic VX2458-MHD alınmalı mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar sürekli FPS oyunları oynadığım için TN panelden başka bir panel düşünmüyorum. VA panel için de evde bir tane var. Daha parlak ve mat ekran seçmeyi tercih ederim. Gözlerimde ışınlara karşı bir zayıflık var zaten. Mat olması bunun önüne biraz olsun geçiyor. 2-3 saat kullanımda ekranın kapandığını söyleyen olmuş. Eğer monitörün kronik bir sorunu yoksa ve iş görüyorsa sipariş edeceğim. GTX 1060 3GB kullanıyorum. Alternatif olarak yurt dışından Acer 240Hz almayı düşünüyorum. 144Hz TN panel bir monitöre 1000 1100'den fazla verileceğini düşünmüyorum çünkü.

Monitör kronik sorunlu değil. Gayet fiyatına göre üst düzey bir monitör. Panel kalitesi fiyatına göre çok iyi. Ayaklığı beğenilmiyor sadece. Biraz oynama yapabiliyormuş. Birde monitör TN değil VA panel.

Alma kardeşim.Işık sızması vardı 4 köşede garantiden sıfır ürün geldi.O üründe 5 saat kullanımdan sonra 6-8 bölgeden ışık sızması oldu.Servise gönderdim sorun yok diye bana geri gönderiyolar şuan.

Dosya Ekleri

• ACB43217-AC2D-4250-9926-B7D8AA8C79F2.jpeg
    451 KB · Görüntüleme: 89
Keşke daha erken yorum atsaydın be dostum :/ Çoktan siparişini verdim kargo ile geliyor. İlk 2 hafta testlerini yapar bakarım. Eğer benim aldığımda da sorun çıkarsa iade ederim. TN TFT LCD diye bir ekran kullanmışlar belki onun bir farkı olabilir şu anda onu araştırıyorum.

1000 TL'ye 144Hz monitör satın alıyorsunuz. Ucuz etin yahnisi. Aynı monitöre ben de sahibim benim ekranda da siyah arka planda hafif şekilde gözüken bir kaç çizgi var. Ama bana ne? 1000 TL verip almışım zaten.

O kadar sorun yapacaksanız almayın kardeşim. 500 lira daha verin daha kalitelisini alın.

Yanlış Bilgilendirme
Monitör TN değil!. İtopya yanlış yazmış. Bu monitör VA panel.

Şu anda 3.5 ay'dan beri kullanıyorum. Gayet güzel. Özellikleri modları çok iyi. Gözüm yorulduğu zaman mavi ışık filtresini kullanıyorum. Ayrıca oyun için modlarda şunlar var: Standart, FPS, RTS, MOBA, film, web, metin, MAC, mono modları var. Oyunlarda FPS moduna aldığım zaman oyundaki renkler çok canlanıyor. eRGB moduda aynı şekilde renkleri canlandırıyor. Renk ayarlarını da menüden yapabiliyorsun. Işık sızması yok.

TN panel istiyordum aslında. Fakat ürünü satın aldığımdan itibaren iade yaparken ürünün gelip gelmemesi bir şeyi değiştirmiyorsa geldikten sonra test edip iade yapıp yapmayacağıma karar vereceğim. Tecrübenizi paylaştığınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…