Viewsonic VX2458-MHD alınmalı mı?

Monitör VA panel değil, TN panel. Aşağıdaki linkten bakabilirsiniz. Konuda monitörü çok kötülemişler, bu fiyat aralığı için alınabilir bir monitör.

Okumanızı önerdiğim inceleme: ViewSonic VX2458-MHD Review – Budget Friendly 144Hz Gaming Monitor with FreeSync
Tek şüphem panelindeki ekranda. TN panel olduğunu bilerek aldım. Arkadaş VA panel diye zorlayınca, VA paneldir o zaman diye düşündüm. Eğer TFT LCD benim için sorun olmaz ise kullanmaya devam edeceğim. Led olduğunu düşünerek aldım ben. LCD de Led de kullandım ve farklarını az buz kendi gözümle görebildiğimce biliyorum. Led monitörlerde ekrandan gelen ışık yansıması daha az oluyor. Duvardan görüntü alıyormuş gibi hissediliyor. 7 yıldır led monitör kullandığım için alışkanlık haline getirdi. Bana daha hoş geliyor öyle monitörler.

Tek şüphem panelindeki ekranda. TN panel olduğunu bilerek aldım. Arkadaş VA panel diye zorlayınca, VA paneldir o zaman diye düşündüm. Eğer TFT LCD benim için sorun olmaz ise kullanmaya devam edeceğim. Led olduğunu düşünerek aldım ben. LCD de Led de kullandım ve farklarını az buz kendi gözümle görebildiğimce biliyorum. Led monitörlerde ekrandan gelen ışık yansıması daha az oluyor. Duvardan görüntü alıyormuş gibi hissediliyor. 7 yıldır led monitör kullandığım için alışkanlık haline getirdi. Bana daha hoş geliyor öyle monitörler.
Bilmiyorum ama 144 Hz ayrı. 60 Hz olunca kasıyormuş gibi geliyor artık.

Bilmiyorum ama 144 Hz ayrı. 60 Hz olunca kasıyormuş gibi geliyor artık.
75 den monitörüm bozulduğu için 60 a düşmek zorunda kaldım. 3 gün rahatsızlık gibi çektim o görüntüyü. Hz arttırılır fakat kullandığın Hzden aşağısını birdahakine kullanmak istemiyorsun.
Arkadaşlar birde bu monitör geldiği zaman g-sync compatible kullanabilir miyim bu monitörde? Denemem herhangi bir zarara yol açar mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı