Viewsonic VX2458-MHD Ekran Görüntüsü Bozuluyor

plexies

Kilopat
Ekranda videodaki gibi oluyor ama çok daha kötü şekilde yerler felan her şey sallanıyor ve çoklu gözüküyor. Video.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bağlanıldı manuel sürücü kurulumu ile sürücü güncellendi. Ekran kartı da DDU rehberine göre temizlenip yeni GPU sürücü kuruldu.
Yüklediklerini silebilir miyim DDU İnternet şeyini filan?
Şu an kalsın. Düzelmezse tekrar bağlanılıp yüklenmesi gerekebilir. Çözüldüyse silersin.
Oyun ile alakası var gözüküyor. Monitörle değil. Farklı yerlerde de yapıyorsa diğerlerini de paylaşın. Ekran kartı sürücülerin ve çözünürlük ayarların doğru ayarlı mı kontrol edin. Monitör sürücüsünü kurmadıysan kurmayı deneyin.

Nerden bulabilirim monitör sürücüsünü? Evet birtek sadece CSGO'da oluyor.

Balıktaki model doğruysa kendi sitesinde var zaten oradan indirebilirsiniz sisteminize göre:
En sağ tarafta.

Merhaba abi, okulum vardı da yazamadım. Unsigned x64 indirdim, kurdum fakat bulamadım. Başkalarını da indirdim, sildim, tekrar yaptım fakat bir türlü bulamadım. Nerrden açacağım? Masaüstüne falan da gelmedi, ne yapabilirim ben bununla?
Abi özür dilerim monitörün arkasından çalıştırıyormuşuz şimdi öğrendim. Ayarları ne yapmam lazım 1 ms 144 hz ve black equ. için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba abi okulum vardı da yazamadım, unsigned x64 indirdim kurdum fakat bulamadım başkalarını da indirdim sildim tekrar yaptım.
Neden imzalanmamış olanı indirdin sistemine göre indir diyorum sen hepsini deniyorsun.

Bir türlü bulamadım nereden açacağımı masaüstüne falanda gelmedi ne yapabilirim ben bununla?
Daha nasıl açılacağını bilmiyorsunuz. Kullanma kılavuzunu iyice okuyun anlayın.

Hocam bu yaşadığınız sorun dışında monitörden memnun musunuz ? Renkler vs. Nasıl sizce tecrübelerinizi aktarabilir misiniz ? Özellikle diğer oyunlarda ve video izlerken. Bir de ekran kartınız nedir ?

Neden imzalanmamış olanı indirdin sistemine göre indir diyorum sen hepsini deniyorsun.

Daha nasıl açılacağını bilmiyorsunuz. Kullanma kılavuzunu iyice okuyun anlayın.
Uyan sürümü indirdim fakat cizilmeler için ne yapabilirm hala bulamadim.

Hocam bu yaşadığınız sorun dışında monitörden memnun musunuz ? Renkler vs. Nasıl sizce tecrübelerinizi aktarabilir misiniz ? Özellikle diğer oyunlarda ve video izlerken. Bir de ekran kartınız nedir ?
Yaşadığım sorun sadece csgoda oluyor nedenini çözemedim. Haricinde çok güzel uygun fiyatli. Ekran kartı rx 590 Nitro.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…