Şu an kalsın. Düzelmezse tekrar bağlanılıp yüklenmesi gerekebilir. Çözüldüyse silersin.Yüklediklerini silebilir miyim DDU İnternet şeyini filan?
İmzamdan Aida64 sonucunu paylaşın bakalım doğru mu yapmışın.Uyan sürümü indirdim fakat cizilmeler için ne yapabilirm hala bulamadim.
dosyaupload.com'dan yükledim.İmzamdan Aida64 sonucunu paylaşın bakalım doğru mu yapmışın.
Abi BİOS Hata verdi. Viewsonicte hata verdi. Müsaitsen teamviewer ile kurma şansın varmı?BIOS güncel değil.
Monitör sürücüyü kuramamışsınız.
Bunu indirip kurun. C diskine wievsonic klasörü çıkacak o klasörü aygıt yöneticisinden monitörünü seçip yazılım güncelle kısmından o klasörü gösterip manuel kurulum yapın.
Not: Viewsonic klasörü çıkmaz veya bulamazsan bunu indirip masaüstüne bir klasöre çıkart onu seçersin manuel kuurlumda.
ViewSonic.rar — RGhost — file sharing
ViewSonic.rar. download ViewSonic.rar. Fast and free download from rghostrgho.st
Hata ne? Görseli neden eklemedin?Abi BİOS hata verdi.
Ne hatası, ne yaparken?Viewsonicte hata verdi.
Özel istekler kurallar gereği yasaktır. Gerekirse tarafımızca istenir sadece.Müsaitsen teamviewer ile kurma şansın var mı?
BIOS öyle yükseltilmez. Sosyali hiç mi takip etmiyorsunuz?Bios hatası.
Başka monitör aygıtı olmadığına göre?Monitörü yaptımda sadece manueli seçerken Genel PnP Monitörü mü seçmem lazım?
BIOS öyle yükseltilmez. Sosyali hiç mi takip etmiyorsunuz?
Başka monitör aygıtı olmadığına göre?
Nerden atayım?O şekilde gözükmemesi lazım. TW id şifre verirsin açık olduğumda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.