ViewSonic VX2479 HD Pro nasıldır?

Yarın alacağım hocam bilgisayar ile beraber sipariş vereceğim umarım indirim bitmez bayağı iyi fiyatta çünkü siz olmasanız haberim olmayacaktı çok teşekkürler.

Rica ederim hocam bugün geçerli diye biliyorum ama ne kadar doğru bilemem sistem olarak ne almayı düşünüyorsunuz.

Rica ederim hocam bugün geçerli diye biliyorum ama ne kadar doğru bilemem sistem olarak ne almayı düşünüyorsunuz.

4070 s 7500F bir sistem hocam umarım bitmez bugün para yok yarın yatıracağım biterse bir tık sıkıntya düşeceğim kesin bitecek mi hocam umarım bitmez ya.

4070 s 7500F bir sistem hocam umarım bitmez bugün para yok yarın yatıracağım biterse bir tık sıkıntya düşeceğim.

Hocam işinize karışmak gibi olmasında 7500F ve 4070s için bu monitör çok kötü en az 2K bir monitör alman lazım oda 7Kdan başlıyor fiyatları.

4070 s 7500F bir sistem hocam umarım bitmez bugün para yok yarın yatıracağım biterse bir tık sıkıntya düşeceğim kesin bitecek mi hocam umarım bitmez ya.

%20'lik bir darboğaz var bu oranda bayağı yüksek bütçe düşürülüp i5 12-13.nesil veya R5 5600 işlemci RTX 4060 Ti sistem alıp keyfinize bakabilirsiniz.

Hocam işinize karışmak gibi olmasında 7500F ve 4070s için bu monitör çok kötü en az 2K bir monitör alman lazım oda 7kdan başlıyor fiyatları.

%20'lik bir darboğaz var bu oranda bayağı yüksek bütçe düşürülüp i5 12-13.nesil veya R5 5600 işlemci RTX 4060 Ti sistem alıp keyfinize bakabilirsiniz.

7500F ile 1080p de bile az darboğaz yapar diye biliyorum hocam 7500F ile uyguna geliyor zaten monitörde geçici olararak alacağım 2K var mıdır öneriniz aslında eğer bütçe artarsa alabilirim bir an düşündümde gerçekten 2K almak lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı