ViewSonic VX2718 PS5 için alınır mı?

Dexter_ Morgan

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba. 7000 TL bütçem var ve ViewSonic'in bu modelini buldum. PS5 için alacağım. Bütçenizi arttırıp IPS alın demeyin çünkü benim kullandığım monitör 10 yıllık falan yani 3000 TL'lik monitör alsam bile benim monitöre 5 basar. Sorum şu: VX2718 alınır mı? PS5 için? Cevap veren herkese teşekkür ederim.

Daha iyi monitör varsa atın bakalım

Konsol desteği de var.
1080P'de 120Hz.
Baktığınız ViewSonic'ten 10 gömlek daha üstündür.

Konsol desteği de var.
1080P'de 120Hz.
Baktığınız ViewSonic'ten 10 gömlek daha üstündür.
Hocam 2k istiyorum 1080p olmaz

Hocam 2k istiyorum 1080p olmaz
Bide neden viewsonic iyi değil nesi kötü anlamadım

Tamam da siz 1080P bakmışsınız! Baktığın ViewSonic 1080P monitör. Ben mi körüm?
bu model hocam

Bu model hocam

Konu başlığını düzelttirin lütfen.
2K olarak baktığınız model alınır. Alternatifi zaten yok gibi bir şey. Bir iki model var ama aynı klasmandalar.

Benim şahsi önerim VA panel değildir. Ghosting rahatsız edebilir.

2K olarak baktığınız model alınır. Alternatifi zaten yok gibi bir şey. Bir iki model var ama aynı klasmandalar.

Tamamdır hocam zaten benim kullandığım monitör 10 yıllık felan monitörde ayarları yapınca VA panelden rahatsız olmam gibime geliyor ps5 için kullanacağım zaten tekrardan teşekkür ederim

peki hocam viewsonic mi alıyım yoksa aoc mu Aoc 1 bin tl daha pahalı aralarında özellik farkıda yok

Son düzenleme:
Peki hocam ViewSonic mi alayım yoksa AOC mu AOC 1 bin TL daha pahalı aralarında özellik farkıda yok

AOC'u daha çok severim ve beğenirim. Fakat sizin için zaten ViewSonic bile çağ atlamışsınız gibi gelecek. O yüzden bütçenizi de çok zorlamayın. ViewSonic'de kötünün iyisidir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı