ViewSonic VX2719 240Hz seçince görüntü vermiyor

alihana

Femtopat
Daha fazla  
Monitör
ViewSonic VX2719-PC-MHD
Laptopumda ki ekran kartı Intel UHD Graphics HDMI 2.0b çıkışı var, fakat monitörüm HDMI 2.0, HDMI 2.1 kablo ile 240Hz alabilir miyim?

Laptopumda ki ekran kartı Intel UHD Graphics HDMI 2.0b çıkışı var, fakat monitörüm HDMI 2.0, HDMI 2.1 kablo ile 240Hz alabilir miyim?

HDMI 2.0 ile 1080P'de 240 Hz'e kadar alabilirsin. Laptopun tam olarak modeli nedir?

Laptop modeli attığınız değil bu.
PhysX ise şu an atamam ama iki monitör de (laptop ve diğer ekran) Intel UHD Graphics'te gözüküyor harici ekran kartında değil.

Sorun kabloda olabilir. Kablonuzun markasını biliyor musunuz?

Sorun kabloda olabilir kablonuzun markasını biliyor musunuz?

Vatan'dan 240Hz destekli kablo aldım aynı monitörü kullanıyorum 240Hz vermiyor otomatik 165Hz'ye düşüyordu bu kabloyu aldıktan sonra sorunsuz 240Hz de kullanıyorum monitörümü.
Attığım linkte displaport kablo var siz aynı markanın hdm kablosunu alacaksınız.

Son düzenleme:

Vatan'dan 240Hz destekli kablo aldım aynı monitörü kullanıyorum 240Hz vermiyor otomatik 165Hz'ye düşüyordu bu kabloyu aldıktan sonra sorunsuz 240Hz de kullanıyorum monitörümü.

Arkadaşımın sisteminde HDMI 2.0 ile RX 580 ekran kartlı sistemde denedik olmuştu 2.1 sipariş ettim gelince o şekil deneyeceğim.

Laptop modeli attığınız değil bu.
PhysX ise şu an atamam ama iki monitör de (laptop ve diğer ekran) Intel UHD Graphics'te gözüküyor harici ekran kartında değil.

Attığım link içinde zaten bu model var. PhysX sekmesini müsait vakitte atınız. MSI kendi HDMI 2.1 koyduk diyor. Monitör de HDMI 2.0 destekli. iGPU olsa bile 240Hz verir. Tek kablo kalıyor problem olabilecek. Belki sürücü problemi de olabilir. Şunla Intel'i:

Şuradan da NVIDIA için sürücüleri güncelleyin:

Attığım linkte displaport kablo var siz aynı markanın hdm kablosunu alacaksınız.

Peki Windows ayarlarında 240 gözüküyor muydu?

Ve ne yazık ki DisplayPort çıkışım yok laptop olduğu için.

Attığım link içinde zaten bu model var. PhysX sekmesini müsait vakitte atınız. MSI kendi HDMI 2.1 koyduk diyor. Monitör de HDMI 2.0 destekli. iGPU olsa bile 240Hz verir. Tek kablo kalıyor problem olabilecek. Belki sürücü problemi de olabilir. Şunla Intel'i:

Şuradan da NVIDIA için sürücüleri güncelleyin:

Sürücüler güncel, dediğiniz gibi 2.1 kablo ile deneyeceğim, müsait olunca PhysX'i atarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı