Laptopumda ki ekran kartı Intel UHD Graphics HDMI 2.0b çıkışı var, fakat monitörüm HDMI 2.0, HDMI 2.1 kablo ile 240Hz alabilir miyim?
HDMI portu 2.1 olarak yazılmış:
NVIDIA Denetim Masası'ndan PhysX yapılandırması sekmesine girip ekran görüntüsü atar mısınız?
Laptop modeli attığınız değil bu.
PhysX ise şu an atamam ama iki monitör de (laptop ve diğer ekran) Intel UHD Graphics'te gözüküyor harici ekran kartında değil.
Sorun kabloda olabilir kablonuzun markasını biliyor musunuz?
Sorun kabloda olabilir. Kablonuzun markasını biliyor musunuz?
Vatan'dan 240Hz destekli kablo aldım aynı monitörü kullanıyorum 240Hz vermiyor otomatik 165Hz'ye düşüyordu bu kabloyu aldıktan sonra sorunsuz 240Hz de kullanıyorum monitörümü.
Laptop modeli attığınız değil bu.
PhysX ise şu an atamam ama iki monitör de (laptop ve diğer ekran) Intel UHD Graphics'te gözüküyor harici ekran kartında değil.
Sorun kabloda olabilir. Kablonuzun markasını biliyor musunuz?
Vatan'dan 240Hz destekli kablo aldım aynı monitörü kullanıyorum 240Hz vermiyor otomatik 165Hz'ye düşüyordu bu kabloyu aldıktan sonra sorunsuz 240Hz de kullanıyorum monitörümü.
Attığım linkte displaport kablo var siz aynı markanın hdm kablosunu alacaksınız.
Attığım link içinde zaten bu model var. PhysX sekmesini müsait vakitte atınız. MSI kendi HDMI 2.1 koyduk diyor. Monitör de HDMI 2.0 destekli. iGPU olsa bile 240Hz verir. Tek kablo kalıyor problem olabilecek. Belki sürücü problemi de olabilir. Şunla Intel'i:
![]()
Intel® Driver & Support Assistant
The Intel® Driver & Support Assistant helps keeps your system up-to-date by detecting when updates are available.www.intel.com
Şuradan da NVIDIA için sürücüleri güncelleyin:
![]()
Geforce Driver Results | NVIDIA
Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime>www.nvidia.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.