ViewSonic VX2719-PC-MHD 240Hz monitör alınır mı?

Hyrex IV

Hectopat
ViewSonic 27" VX2719-PC-mhd 1ms 240Hz FHD HDMI DP Curved Gaming monitör bunu alacağım gibi. Fiyatı da iyi normalde AOC 240Hz IPS alacaktım sizce cok fark var mıdır bu alınır mı? Bir de bunda gyscn var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
VA panel olmasından ötürü pek önerim değildir.
Baktığınız AOC daha mantıklı olur. Bütçeniz varsa IPS'e yönelin.

Evet VA renkleri kötü olur ama vatandan baktım rengi o kadar kötü değildi AOC zamlanmış benim korktuğum ghosting falan ya da başka sorun olur mu ekran kararması oluyormuş galiba bu mönitorlerde 1ms açaınca mıydı adaptiveyi açınca mı ne.

Evet VA renkleri kötü olur ama vatandan baktım rengi o kadar kötü değildi AOC zamlanmış benim korktuğum ghosting falan ya da başka sorun olur mu ekran kararması oluyormuş galiba bu mönitorlerde 1ms açaınca mıydı adaptiveyi açınca mı ne.

Ekran kararması ya da titreme türü sorunlar genelde kablonun yetersiz bant genişliğinden kaynaklı oluyor.
ASUS aldığım ilk gün ELMB modunda yaşadım dediğini. Doğal bir problem. HDMI kablonun pek kalitesi yoktu. DP aldım sorunsuz çalışıyor artık.
Kronik bir sorun diye düşünmüyorum. Tabii teknoloji şans işi.
VA panelde ise ghosting her şekilde oluyor. Sadece ne derece denk gelir orası şans faktörü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı