ViewSonic VX2758A-2K-Pro-3 alınır mı?

• Konuyu başlatan zave
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 245
Bütçe
10500
osd tuşları bozuk diye bir konu görmüştüm

Çoğu incelemede 900:1 hatta bazı incelemelerde 800:1 civarı çıkıyor kontrast oranı. Bazı ünitelerde yüksek çıkabilir ama ortalamanın altında. Aşırı İPS glow, coil whine, agresif mat kaplama, flicker, ölü piksel vs o kadar fazla şikayet duydum ki zaten fiyat olarak beğenmediğim bir modeldi hiç bir alınabilirliği yoktu iyice soğuttu bu model.
Eki Görüntüle 2569142Eki Görüntüle 2569143Eki Görüntüle 2569144Eki Görüntüle 2569145Eki Görüntüle 2569146
sağol dostum bilgilendirdiğin için bende alacaktım vazgeçmiştim bunla birlikte kesinlikle almam birde neden hiç satılmıyor diyordum

180 Hz yerine 240Hz tercih ederim ama merak ettiğim bir şey var FreeSync destekliyor mu FreeSync olmasa cok etkiler mı?

OSD tuşları bozuk diye bir konu görmüştüm.

Üniteyle alakalı bir sorundur, kronik bir şey değil. O monitöründe yorumlarına hakimim böyle bir sorun yok.

Sağ ol dostum bilgilendirdiğin için bende alacaktım vazgeçmiştim bununla birlikte kesinlikle almam bir de neden hiç satılmıyor diyordum.

Rica ederim.

180 Hz yerine 240Hz tercih ederim ama merak ettiğim bir şey var FreeSync destekliyor mu FreeSync olmasa cok etkiler mı?

Oyuncu monitörlerinde FreeSync uyumlu monitörler G-Sync ile de çalışıyor. Aynı şekilde G-Sync uyumlu monitörlerde FreeSync uyumlu oluyor. Hiçbiri olmazsa Adaptive Sync oluyor. Yani günümüzde pazarlama stratejisi, monitörü üreten firma bunları akıl ediyor zaten, kriterleriniz bu olmasın.

Dakika 11:45 de Adaptive Sync olduğu gözüküyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Üniteyle alakalı bir sorundur, kronik bir şey değil. O monitöründe yorumlarına hakimim böyle bir sorun yok.

Rica ederim.

Oyuncu monitörlerinde FreeSync uyumlu monitörler G-Sync ile de çalışıyor. Aynı şekilde G-Sync uyumlu monitörlerde FreeSync uyumlu oluyor. Hiçbiri olmazsa Adaptive Sync oluyor. Yani günümüzde pazarlama stratejisi, monitörü üreten firma bunları akıl ediyor zaten, kriterleriniz bu olmasın.

Dakika 11:45 de Adaptive Sync olduğu gözüküyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim sağ ol.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı