ViewSonic VX2758A-2K-Pro alınır mı?

Işık sızma sorunları vardı hocam memnun olan kullanıcılar da var tabi.

Ben size bu mönitörü alın diyemeyeceğim. Bu fiyat segmentinde kesinlikle pivot bir mönitör standı bekliyorum önemli bir durum gibi gelmese bile çok lazım olduğunu düşünüyorum ergonomiklik veya masanızdaki yer açısından

Monitör iyi gibi görünüyor, ancak imkanınız varsa üzerine çok az bir meblağ koyarak bu ürünü alabilirseniz daha iyi olur. Çünkü Hz değeri ve parlaklığı çok daha iyi, ekstra olarak MSI her türlü anlamda üzmeyen bir marka.

Herkese tek tek teşekkür ederim, hocam belirttiğiniz ürünü kaydettim almayı düşünüyorum, bu arada 10k ya zorlayabilirim bütçeyi, eğer dediğiniz gibi üzmezse alacağım, çok teşekkürler tekrardan.

Herkese tek tek teşekkür ederim, hocam belirttiğiniz ürünü kaydettim almayı düşünüyorum, bu arada 10k ya zorlayabilirim bütçeyi, eğer dediğiniz gibi üzmezse alacağım, çok teşekkürler tekrardan.
Hocam madem bütçenizi 10K'ya kadar arttırabiliyorsunuz o zaman bu monitöre de göz atabilirsiniz. Parlaklık, kontrast, malzeme kalitesi ve Pivot olması gibi önceki attığım monitöre göre avantajları var.

Hocam madem bütçenizi 10K'ya kadar arttırabiliyorsunuz o zaman bu monitöre de göz atabilirsiniz. Parlaklık, kontrast, malzeme kalitesi ve pivot olması gibi önceki attığım monitöre göre avantajları var.

Hocam VA panel yerine IPS öneriyorlar, ne düşünüyorsunuz? yılbaşına doğru alacağım zaten bekleyelim biraz, teşekkürler tekrar.

Hocam VA panel yerine IPS öneriyorlar, ne düşünüyorsunuz? yılbaşına doğru alacağım zaten bekleyelim biraz, teşekkürler tekrar.
Hocam VA panel yerine IPS panel çok daha iyi renk doğruluğu, görsel kalite, daha iyi kontrast gibi özellikler sunuyor. Ancak Hz konusunda imkanları daha kısıtlı ve fiyat olarak daha pahalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı