Viewsonic VX2778-SMHD Nasıldır ?

BiginjapaN

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatına ve özelliklerine göre çok iyi bir monitör tavsiye ederim. Fiyatı rakip firmalara göre gerçekten çok ucuz. Almadan önce mutlaka stok ve ürünün teşhir olup olmadığının teyidini alın.

Teşekkürler yorum için. Tekra Market'i araştırdım güvenilir bir firma gibi görünüyor. Facebook'da falan sayfalarına bir mesaj attım , bakalım bekliyorum cevaplarını. Olmazsa telefonla arıycam

Özellikle tasarımını çok beğendim monitörün. Amazon'da falanda bakmıştım fiyatı baya yüksekti.

Umarım pişman olmam.

Teşekkürler yorum için. Tekra Market'i araştırdım güvenilir bir firma gibi görünüyor. Facebook'da falan sayfalarına bir mesaj attım , bakalım bekliyorum cevaplarını. Olmazsa telefonla arıycam

Özellikle tasarımını çok beğendim monitörün. Amazon'da falanda bakmıştım fiyatı baya yüksekti.

Umarım pişman olmam.
Pişman edecek bir ürün değil. Ben oradan daha önce ucuz diye harddisk almıştım bir sıkıntı yaşamadım.

Pişman edecek bir ürün değil. Ben oradan daha önce ucuz diye harddisk almıştım bir sıkıntı yaşamadım.

Hocam Hepsiburada da alanlardan biri şöyle bir yorum yapmış.

Merhabalar, +'lar ve -'ler +PLS (ips) panel ile geniş görüş alanı, özellikle fotoğraf işleme ile uğraşıyorsanız ips panellerden şaşmayın. +Uygun fiyat...aynı çözünürlükteki diğer ips monitörlerden ucuz. +5ms oyunlarda problem çıkartmıyor.görüntü yırtılması problemi ile karşılaşmadım. +Arkadan ışık sızma neredeyse sıfır seviyede. -Çok düşük kasa-malzeme kalitesi..Monitörün bezel dediğimiz, ekran çevresini kaplayan kısımda monitör ile arasında bazı bölgelerde 2-3mm boşluk var bazı bölgelerde ekran ile temas var.O kısımdaki plastik bile düz değil. -Standı çok kötü.klavye ile yazarken bile monitör sağa-sola sallanıyor.en ufak titreşimde monitör çok belirgin sallanıyor. -stand hareketi çok sınırlı-sadece öne arkaya bükebiliyorsunuz.sağa sola çevirme yok.Monitörü yükseltemiyorsunuz da. -fabrika çıkışı renk kalibrasyonu yok.renklerle çok oynamanız gerekiyor.bana gelen modelde maviler mora çalıyordu. -renk kalibrasyonu için monitör içi hardware ayarlar yok denecek seviyede. -kontrast vasat.arttırsanız dijital kontrast veriyor gibi bozulma oluyor.dip siyah vasat. -5.günde panelde beyazlık oluşmaya başladı.yaklaşık 50-100piksellik bölgede beyaz daha beyaz yanıyor.diğer renklerde de bu bölge daha açık renk oluyor.panel kalitesi düşündürücü. -Hoparlör...olmasa daha iyidir...işittiğim en başarısız ses sistemi.cep tel bile daha güzel ses veriyor, o derece.

Çok fazla yorumda bulamadım kasa hakkında.

@BiginjapaN

İnceleme videolarını izleyip öyle karar verin IPS bir ekranın böyle sorunlar yaşatacağına inanasım gelmedi. ViweSonic'in bir çok monitörünü kullandım. Özellikle IPS panelleri eşsiz bir görüntü kalitesi sunuyor. Siyahlar gerçek siyaha yakın.

İnceleme olarak TeknoSeyirin bir videosunu izledim. Keşke Technopat'da inceleseydi.

Sonuç olarka iade etme hakkınız var ve bu fiyata bu özellikle Viewsonic kalitesine erişmek her zaman mümkün olmaz. Elinizi çabuk tutmanızı tavsiye ederim.

Teşekkürler yardımınız için. Bu fiyata Türkiye'de başka bir yerde bulmam imkansız cidden. Amazon'da bile fiyatlar daha fazla.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı