Makinecii
Kilopat
Güzelmiş ama 1080p almak istemiyorum.
Sipariş ettim. Bi süre kullancam artık kötü ise ilerde ikinci ekran yaparım. Hem de bilgilenmiș oluruz. Deneyimlerimi paylaşırım.Ghosting testi yok, bunun disinda renk gamutu zayif bir model. VA panelde ghosting testi gormeden almak tehlikeli, bu sebeple tavsiye edebilecegim bir model degil.
5-6 ay olmuş.Ben de almayı düşünüyorum da, memnun musunuz monitörden?Sipariş ettim. Bi süre kullancam artık kötü ise ilerde ikinci ekran yaparım. Hem de bilgilenmiș oluruz. Deneyimlerimi paylaşırım.
5-6 ay olmuş. Ben de almayı düşünüyorum da, memnun musunuz monitörden?
Başka bir modeli aldığım için bir şey diyemiyorum. Ben böyle problemler yaşamadım. Bu durumda iade etmeniz en doğrusu olur. Geçmiş olsun.Konudaki asıl 32inç monitörü satın aldım,monitörün çoğu özelliğini beğendim,görüntüde pek bir sıkıntı yoktu ve ghosting de bulunmuyordu. Fakat sonradan farkettiğim bir sorun var monitörümün sağ üst köşesinde küçük bir noktadan daha fazla ışık geliyor. Ve ayriyetten HDMI girişi temassızlık yapıyor, bu monitörlerle alakalı genel bir durum mu bilmiyorum ama monitörü iade edeceğim yarın. Bu arada monitör açıklamalarda IPS panel ve 165hz olarak geçiyor sanırım fakat monitör VA panel ve 180hz.
Hatta Monitörü asıl bilgisayarıma yeni bağlayınca birşey daha farkettim, bu monitör ne 180 ne 165hz,maximum 144 oluyor.Başka bir modeli aldığım için bir şey diyemiyorum. Ben böyle problemler yaşamadım. Bu durumda iade etmeniz en doğrusu olur. Geçmiş olsun.
Farklı biryerden yapsamHatta Monitörü asıl bilgisayarıma yeni bağlayınca birşey daha farkettim, bu monitör ne 180 ne 165hz,maximum 144 oluyor.
başka şekilde fotoğraf ekleyemedim.![]()
Upload and share screenshots and images - print screen online | Snipboard.io
Easy and free screenshot and image sharing - upload images online with print screen and paste, or drag and drop.snipboard.io
180hz için DisplayPort ile bağlamak gerekiyormuş, benim hatam.Hatta Monitörü asıl bilgisayarıma yeni bağlayınca birşey daha farkettim, bu monitör ne 180 ne 165hz,maximum 144 oluyor.
başka şekilde fotoğraf ekleyemedim.![]()
Upload and share screenshots and images - print screen online | Snipboard.io
Easy and free screenshot and image sharing - upload images online with print screen and paste, or drag and drop.snipboard.io
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.