Arkadaşlar, ViewSonic VX3218C-2K 165 Hz monitörüm ve AOC 24 C24G1 144 Hz monitörüm var. Attığım fotoğraflarda da görüldüğü gibi, ilk fotoğraf 686 ile biten, hem daha soluk hem de daha kötü duruyor. Bu, ViewSonic monitörümün telefon ile çekilmiş resmi.
AOC monitörüm eski ve özellikleri ViewSonic'e göre daha kötü görünüyor. İnternette baktığımda bu durumun normal olup olmadığını anlayamadım. Ben mi yanlış biliyorum? Ancak çıplak gözle bakıldığında ViewSonic çok daha kötü duruyor.
AOC monitörüm eski ve özellikleri ViewSonic'e göre daha kötü görünüyor. İnternette baktığımda bu durumun normal olup olmadığını anlayamadım. Ben mi yanlış biliyorum? Ancak çıplak gözle bakıldığında ViewSonic çok daha kötü duruyor.
Konu çöülmüştürArkadaşlar, ViewSonic VX3218C-2K 165 Hz monitörüm ve AOC 24 C24G1 144 Hz monitörüm var. Attığım fotoğraflarda da görüldüğü gibi, ilk fotoğraf 686 ile biten, hem daha soluk hem de daha kötü duruyor. Bu, ViewSonic monitörümün telefon ile çekilmiş resmi.
Son düzenleyen: Moderatör: