Viewsonic XG 2401 Siyahlaşma Sorunu

Maalesef o kadar bütçe ayıramıyorum. En fazla XG240R modelini üstte bi arkadaş önerdi bende ona istinaden bu monitöre yükselmeyi planlıyorum çünkü XG2401 de yine aynı problemi yaşamaktan korkuyorum.
XG240R zaten 2402 ile hemen hemen aynı. 2401'den daha iyi zaten alabilirsiniz. Arkada RGB aydınlatması var sadece.

XG240R zaten 2402 ile hemen hemen aynı. 2401'den daha iyi zaten alabilirsiniz. Arkada RGB aydınlatması var sadece.
Şu an için aman bana bir sorun çıkarmasında diyorum başka bir şey demiyorum hocam bir de Hepsiburada'dan almayı düşünüyorum ama ölü piksel veya bir sorun olursa para iadesi yaparlar mı ikiletmeden diye korkmuyorada değilim açıkçası. Önerileriniz içinde ayrıca teşekkür ederim size.
FreeSync ile oyun oynadım ama bende herhangi bir takılma donma olmadı. DisplayPort üzerinden bağlamıştım bende o konuda da bir sıkıntı olmamıştı görüntü ayarları özelliklerine girince sistem direk XG2401 olarak görüyordu o konuda da bir sıkıntı yaşamamıştım ben.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…