Viewsonic XG 2401 Siyahlaşma Sorunu

Maalesef o kadar bütçe ayıramıyorum. En fazla XG240R modelini üstte bi arkadaş önerdi bende ona istinaden bu monitöre yükselmeyi planlıyorum çünkü XG2401 de yine aynı problemi yaşamaktan korkuyorum.
XG240R zaten 2402 ile hemen hemen aynı. 2401'den daha iyi zaten alabilirsiniz. Arkada RGB aydınlatması var sadece.

XG240R zaten 2402 ile hemen hemen aynı. 2401'den daha iyi zaten alabilirsiniz. Arkada RGB aydınlatması var sadece.
Şu an için aman bana bir sorun çıkarmasında diyorum başka bir şey demiyorum hocam 🙂 bir de Hepsiburada'dan almayı düşünüyorum ama ölü piksel veya bir sorun olursa para iadesi yaparlar mı ikiletmeden diye korkmuyorada değilim açıkçası. Önerileriniz içinde ayrıca teşekkür ederim size.
Aynı monitörü 2 yıldır kullanıyorum, dediğiniz durum pek gözüme takılmadı fakat benim de şikayetlerim var. Örneğin FreeSync açıkken oyunlarda ve videolarda takılmalar yaşıyorum. Ayrıca DisplayPort üzerinden bağlamama rağmen görev yöneticisinde parantez için de HDMI yazmakta. Bir kez mail attım dönüş yapılacağı söylendi fakat dönen olmadı üstüne de düşmedim açıkçası. Fakat son zamanlarda sol alt köşeye doğru ölü piksel gelip gitmeye başladı :) konuyu takipteyim benden istediğiniz bir şey olursa yazmanız yeterli.
FreeSync ile oyun oynadım ama bende herhangi bir takılma donma olmadı. DisplayPort üzerinden bağlamıştım bende o konuda da bir sıkıntı olmamıştı görüntü ayarları özelliklerine girince sistem direk XG2401 olarak görüyordu o konuda da bir sıkıntı yaşamamıştım ben.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı