Viewsonic Xg2401 alınır mı?

umut kara

Megapat
Makaleler
6
Daha fazla  
Büyük ihtimal bugün, olmazsa yarın almaya gidiyorum. Hala nedense kararsızım. Benq xl2411z ve Asus tarafında Vq248qe arasında kararsız kaldım. Diğerlerini seçmediğim için pişman olur muyum? Yeterli olacak mıdır? Bir yorum yaparsanız sevinirim.

Viewsonic iyi bir marka ve fiyat olarak güzel seçenekler sunuyor ancak türkiye garantisi K.V.K.Bilmiyorsan internette bolca şikayet bulabilirsin bence diğer seçeneklere yönel.

@maestro38 Kusura bakma gittim aldım şimdi siparişi verdim. 2 gün içinde elimde olacak. İnşallah herhangi bir sorun yaşamam. Yorumun için teşekkür ederim.

@maestro38 Kusura bakma gittim aldım şimdi siparişi verdim. 2 gün içinde elimde olacak. İnşallah herhangi bir sorun yaşamam. Yorumun için teşekkür ederim.
Hayirli ugurlu olsun kardesim teknoloji sans isi insallah sorun yasamassin hangi marka olursa olsun Allah garantiye dusurmesin gule gule kullan

Merhaba,

Öncelikle hayırlı olsun eğer servis konusunda yardımcı olabileceğimiz bir nokta olursa bize ulaşabilirsiniz.

KVK Teknik Servis Merkezi
Orta Mah. Ankara Asfaltı
E5 Yanyol, Kanat Sanayi Sitesi
A Blok No:40 Soğanlık/Kartal/İstanbul
Tel.0216 451 98 90
Mail. service_tr@viewsoniceurope.com

Yanıtınız için teşekkür ederim. Şu an Karşıyaka Vatan şubesinden aldım. Bornovadan getirilecek. En geç Salı günü ulaşacağı belirtildi. Geldiği zaman ufak bir inceleme yapmayı planlıyorum. Buradaki arkadaşlarda hakkında fikir sahibi olur.

Çok seviniriz bizi de etiketlerseniz biz de incelemeyi takip ederiz.

İyi günlerde kullanın,

Amd ekran kartın varsa kesinlikle yanlış bir seçim yapmadın. Ekran kartın amd değilse çok dert değil fakat Xl2411Z kanaatimce daha iyi bir monitör.

Bu monitörde karar kıldım artık bende..Ghosting olayıyla ilgili ise, "monitörün fiziksel olarak 1 ms verdiği monitör, overclock ile verilen 1 ms den daha az ghosting oluşturduğu bilgisine ulaştım..kimi monitörün özelliklerinde G delta 1 ms yazır kimininkinde GtoG 1 ms (tipik)..75 hz 1 ms monitör ile 75 fps alsam daha ne isterim diyorum,100 olsa ne olur 144 olsa ne olur o fpsleri zaten iyi oyunlarda göremeyiz diyorum bir yandanda..bu ghosting durumu olduktan sonra neye yarar yüksek Hz diyorum..Keşke menüsüde Asus kadar güzel olsaydı..Asus MG248Q alacaktım vazgeçtim,xg2401 e karar verdim ama işte..Asus için 200 lira farktan kaçmaya değer mi bilemiyorum..Kafam baya baya karışık..

Son düzenleme:
1070 ile birçok oyunda 144 fpsyi yakalayabilirsin 1080p de. Testlerde oldukça başarılı. En fazla birkaç ayar kısarsın rahatlıkla yakalarsın yani. 144 fpsye ulaşmak artık çok zor değil. Ghosting olayını ben de tam bilmiyorum ama medium ayara alınca olmuyormuş ve performansı iyi olduğunu duydum. Asus un o modelini ben de düşündüm ama fiyat farkı için çok gerekli bulmadım. Bu akşam 20.00 gibi gelecek monitör. Servis akşam geliyormuş. Aldıktan sonra hemen kısa bir inceleme mutlaka yapmayı düşünüyorum. Seni de orada etiketlerim. Soruları sorarsan onları yaparım. Pişman edeceğini düşünmüyorum. Yorumun için sağ ol.

Şu an için kullanmaya başladım. 144hz de ilk olarak Lol deneyimi yaşadım ve oldukça iyiydi. Cs go test ettim o kadar inanılmaz bir fark var ki gerçekten anlatmak zor. Kesinlikle 144 hz bundan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…