u999 Hectopat Katılım 26 Eylül 2016 Mesajlar 388 Çözümler 2 13 Aralık 2019 #11 Ahmet Balıkçı dedi: olmadığı için yapamıyorum ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... İnternet kafeye git yardımcı olur sana belki. Yada Ekran kartı çıkart monitor kablosu anakarta takar mısın?
Ahmet Balıkçı dedi: olmadığı için yapamıyorum ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... İnternet kafeye git yardımcı olur sana belki. Yada Ekran kartı çıkart monitor kablosu anakarta takar mısın?
Ahmet Balıkçı Hectopat Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2019 #12 u999 dedi: İnternet kafeye git yardımcı olur sana belki. Yada Ekran kartı çıkart monitor kablosu anakarta takar mısın? Genişletmek için tıkla... anakartın sadece VGA ve DVI girişleri var o yüzden yapamıyorum bir şekilde halletmem lazım Son Güncelleme: Monitörü 3. kez iade talebi ile gönderdim yaklaşık 1 hafta sonra tamamen yenisi ile değiştirilip geri gönderildi konuyu kapatabilirsiniz. bu arada sorunun ne olduğunu hala bilmiyorum Son düzenleme: 31 Aralık 2019
u999 dedi: İnternet kafeye git yardımcı olur sana belki. Yada Ekran kartı çıkart monitor kablosu anakarta takar mısın? Genişletmek için tıkla... anakartın sadece VGA ve DVI girişleri var o yüzden yapamıyorum bir şekilde halletmem lazım Son Güncelleme: Monitörü 3. kez iade talebi ile gönderdim yaklaşık 1 hafta sonra tamamen yenisi ile değiştirilip geri gönderildi konuyu kapatabilirsiniz. bu arada sorunun ne olduğunu hala bilmiyorum