FPS ağırlıklı araştırdığım birkaç model monitörleri sizinle paylaşmak istedim. Bu hafta bir tanesini almayı düşünüyorum fikirlerinizi ve tecrübeleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Attıklarının içerisinde en mantıklısı Samsung. Çünkü VA Panel kullanmaka.
Ancak fiyat çok yüksek. 15-20 gün kadar önce yanılmıyorsam 1400 lira bandındaydı.
Yapmış olduğun karşılaştırmaya AOC'nin modelini almayı unutmuşsun. Panel tipinden dolayı Samsung mantıklı görünüyor zaten diğer monitörlerin paneli gerçek 8 bit değil.
Renk dolgunluğundan ödün veririm dersen TN panel bak derim. Xg2401 aldım yeni ips ekrandan buna geçtim gayet memnunum renkleri de hoşuma gitti. Bi ips va olamaz ama onlara oranla fazlasıyla düşük gecikme oranına sahip diye biliyorum
Renk dolgunluğundan ödün veririm dersen TN panel bak derim. Xg2401 aldım yeni ips ekrandan buna geçtim gayet memnunum renkleri de hoşuma gitti. Bi ips va olamaz ama onlara oranla fazlasıyla düşük gecikme oranına sahip diye biliyorum
Seçtiğim monitörler özellik bakımından birbirlerine çok yakınlar Samsung'un curved olması dışında. Aslında yukarıya 5 model koydum Samsung ve AOC arasında tercih yapıcam.
Seçtiğim monitörler özellik bakımından birbirlerine çok yakınlar Samsung'un curved olması dışında. Aslında yukarıya 5 model koydum Samsung ve AOC arasında tercih yapıcam.