ViewSonic XG2405-2 monitör alınır mı?

dopeboy

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar. Başlıkta belirttiğim monitör sizce alınır mı, herhangi bir kronik sorunu var mı? Ekran kartım NVIDIA GTX 1060 3GB modeli. Monitörün şu anki fiyatı 1599 TL. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır. XG2405 modeli ile arasındaki farkı bilmiyorum ama zannediyorum onun güncel hali. O monitör fiyatına göre çok iyi idi, zannımca bu da öyle.

Evet onu duymuştum. Oyun oynanamayacak seviyede değil ama dimi?
Ben Asus VG249Q kullanıyorum. Benzer bir model, özellikleri neredeyse aynı. Gün ışığında bile 10/100 parlaklık yetip artıyor.
Karanlıkta zaten 0 bile fazla aydınlık. Odanızda 30 tane ampul yoksa sıkıntı yaşamazsınız.

Evet onu duymuştum. Oyun oynanamayacak seviyede değil ama dimi?
1ms moda alınca aşırı karanlık oluyor. Malesef oyun oynanmayacak seviyede. Onun yerine ayarlardan tepki süresini arttırmak gerekiyor. Ancak sonradan farkettim senin modelin XG2405-2 olanı belki bu modelde bu sorun yoktur. Bende XG2405 var.

Monitörün normalde sunduğu minimum parlaklık seviyesinin altına mı düşüyor?

Peki genel olarak memnun musun? Bir sorun yaşadın mı aldığından bu yana hiç?
Odam aydınlık çok karanlık olmuyor. Gerçi 1ms ile 4ms arasındaki farkı kolay kolay ayırt edemeyiz o da ayrı bir şey tabi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…