Gsync ve 1ms özelliklerini aynı anda kullanabiliyor muyuz bu monitörde bilginiz var mı?Alınır. Güzel bir monitör.
Evet onu duymuştum. Oyun oynanamayacak seviyede değil ama dimi?1ms özelliğini aktif edince parlaklık düşüyor.
Ben Asus VG249Q kullanıyorum. Benzer bir model, özellikleri neredeyse aynı. Gün ışığında bile 10/100 parlaklık yetip artıyor.Evet onu duymuştum. Oyun oynanamayacak seviyede değil ama dimi?
1ms moda alınca aşırı karanlık oluyor. Malesef oyun oynanmayacak seviyede. Onun yerine ayarlardan tepki süresini arttırmak gerekiyor. Ancak sonradan farkettim senin modelin XG2405-2 olanı belki bu modelde bu sorun yoktur. Bende XG2405 var.Evet onu duymuştum. Oyun oynanamayacak seviyede değil ama dimi?
Monitörün normalde sunduğu minimum parlaklık seviyesinin altına mı düşüyor?1ms moda alınca aşırı karanlık oluyor. Malesef oyun oynanmayacak seviyede. Onun yerine ayarlardan tepki süresini arttırmak gerekiyor. Ancak sonradan farkettim senin modelin XG2405-2 olanı belki bu modelde bu sorun yoktur. Bende XG2405 var.
Peki genel olarak memnun musun? Bir sorun yaşadın mı aldığından bu yana hiç?1ms moda alınca aşırı karanlık oluyor. Malesef oyun oynanmayacak seviyede. Onun yerine ayarlardan tepki süresini arttırmak gerekiyor. Ancak sonradan farkettim senin modelin XG2405-2 olanı belki bu modelde bu sorun yoktur. Bende XG2405 var.
Odam aydınlık çok karanlık olmuyor. Gerçi 1ms ile 4ms arasındaki farkı kolay kolay ayırt edemeyiz o da ayrı bir şey tabi de.Ben Asus VG249Q kullanıyorum. Benzer bir model, özellikleri neredeyse aynı. Gün ışığında bile 10/100 parlaklık yetip artıyor.
Karanlıkta zaten 0 bile fazla aydınlık. Odanızda 30 tane ampul yoksa sıkıntı yaşamazsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.