ViewSonic XG2405 alınır mı?

Hocam ben bugün aldım ve kurdum monitörü. Ölü piksel ışık sızması yok ama biraz IPS glow var. IPS glow gayet olabilir bir şey zaten. Kendi kutusundan çıkan HDMI kablosu ile 144 Hz alabildim NVIDIA denetim masasından. Fakat şöyle bir sıkıntısı var rts modunda ekran bulanık gözüküyor. Bunun kablodan kaynaklandığını düşünmekteyim. Yarın sipariş verdiğim Paugge DP 1.4 kablosu gelecek. Onu deneyip tekrardan bilgilendiririm.

Çok teşekkür ederim hocam. RTX modunda problem olmaması benim için önemli. Teşekkürler tekrardan.

Çok teşekkür ederim hocam. RTX modunda problem olmaması benim için önemli. Teşekkürler tekrardan.

Hocam siz yanlış anlamışsınız beni. Monitörün menüsünde rts oyun diye bir görüntü modu var. O modu açtığım zaman görüntü bulanıklaşıyor. Ayrıca eskiden 60 Hz bir monitör kullanıyordum. Valorant açıp oynadım ve şok oldum, gözlerime inanamadım bir süre. Gerçekten aşırı farklıymış 144Hz monitör.

Anladım hocam, teşekkür ederim tekrardan.

Bugün kablo geldi ve taktım. Görüntü daha güzel gibime geldi ama emin olamadım. G-SYNC aktif oldu ve MPRT 7.3'ten 6.4'e indi.

PC almak yerine konsol almak için kararımı değiştirdim biraz. GN650-B düşündüğüm modeller arasındaydı, tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…