ornament_03
Hectopat
Daha fazla
Merhabalar.
Şu an almayı düşünmüyorum ama ilerleyen zamanlarda alabilirim. Bu monitörün fiyatına göre özellikleri, tasarımı ve renk kalitesi çok hoşuma gitti. Pivot olması da bir artı. Sizce herhangi bir eksiği veya daha iyi alternatifleri var mıdır? Ek olarak içerisinden DP kablosu çıkıyor mu? Teşekkürler şimdiden.
![]()
ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.617,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam ben bugün aldım ve kurdum monitörü. Ölü piksel ışık sızması yok ama biraz IPS glow var. IPS glow gayet olabilir bir şey zaten. Kendi kutusundan çıkan HDMI kablosu ile 144 Hz alabildim NVIDIA denetim masasından. Fakat şöyle bir sıkıntısı var rts modunda ekran bulanık gözüküyor. Bunun kablodan kaynaklandığını düşünmekteyim. Yarın sipariş verdiğim Paugge DP 1.4 kablosu gelecek. Onu deneyip tekrardan bilgilendiririm.