24G2U'nun renk gamutları daha yüksek diye biliyorum. SRGB renk uzayının %108'ini verebiliyordu herhalde. Ama ölü piksek ve ghosting sorununu gerek forum, gerek kendi arkadaşlarımda sıklıkla gördüğüm bir model. XG2405 öneririm.
Ben de bilmiyorum. Sadece bir tahmin.Arada ne kadarlık fark var? Merak ettiğim için soruyorum.
İkisinde de ghosting sorunu yok/az. Daha hızlılar.Ama ölü piksel ve ghosting sorununu gerek forum, gerek kendi arkadaşlarımda sıklıkla gördüğüm bir model.
Benim 2-3 arkadaşım yaşamıştı, forumda da birkaç konu görmüştüm. Teknoseyir'in incelemesinde de bu tür sorunlarla fazla karşılaşıldığı belirtiliyor.İkisinde de ghosting sorunu yok/az. Daha hızlılar.
24G2U'dan DP kablosu çıkıyor hocam ama çok kaliteli değil, sorun yaşatıyor zaman zaman. Paugge öneriyoruz zaten DP dendiğinde.İkisinin de içinden DP çıkmaması gıcık bir şey.
Özetle:Ben de bilmiyorum. Sadece bir tahmin.
24G2U'nun sRGB kapsamı %126 iken XG2405'in %104.
Pek önemli mi bilmiyorum ama 24G2U'da 4 tane USB 3.0 bulunuyor.
İkisinin de içinden DP çıkmaması gıcık bir şey.
Sitelerde kayboldum. Hangisine daha çok yakınsa onu alsın.
İkisinde de ghosting sorunu yok/az. Daha hızlılar.
Model ve fiyat çok iyi ama İtopya'dan monitör almak...Biraz kafanı karıştıracağım ama buna da bakabilirsin.
LG 23.8" 24GN650-B 144Hz 1ms 2xHDMI DP HDR10 IPS FHD Freesync Premium Gaming Monitör | ITOPYA
LG 23.8" 24GN650-B 144Hz 1ms 2xHDMI DP HDR10 IPS FHD Freesync Premium Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 24GN650-B ITOPYA'da.www.itopya.com
İtopya şart değil.Model ve fiyat çok iyi ama İtopya'dan monitör almak...![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.