Çözüldü ViewSonic XG2405 monitörü stand ölçüleri nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Djsamento

Femtopat
Katılım
16 Ocak 2021
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar ismim ozan güven,
Öncelikle Technopat ailesine beni kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Giriş cümlesini çok uzatmadan asıl konuya değiniyim. İnternet üzerinden son birkaç gündür IPS panela sahip bir monitör bakıyordum. Uzun süren aramalarım sonucunda ViewSonic XG2405 monitöründe karar kıldım fakat konuyla ilgili görece komik sayılabilecek bir problem oluştu. Bu problem, monitörü koyacağım alanın boyutun kısıtlı olması. İnternet üzerinden yerli yabancı birçok siteyi inceledim fakat monitörün stantının ölçülerini hiçbir yerde maalesef rastlayamadım. Ürünü kullanan arkadaşlar, resimde de gösterdiğim gibi monitörün stantının net yüksekliğini yazabilirlerse çok memnun olurum. Herkse sağlıklı ve iyi çalışmalar dilerim.
 

Dosya Ekleri

  • 1.jpg
    1.jpg
    30,4 KB · Görüntüleme: 52
Ürünün datasheet'inde ölçüler aşağıdaki şekilde ama sadece standın ölçüsü yok. Kimse ölçüp yazmazsa amazon üzerinden alıp, olmaması durumunda koşulsuz iade edebilirsiniz. Çok güzel ürün. Alternatif olarak ayrıca monitör kolu da satın alabilirsiniz vesa uyumlu.

DIMENSIONS (METRIC) (WXHXD)
Packaging (mm): 699 x 402 x 182
Physical (mm): 540 x 521 x 239
Physical Without Stand (mm): 540 x 325 x 43
 
İlginiz için sağolun. Bahsetmiş olduğunuz alternatifleri bende düşündüm fakat amazon'a ne kadar güvensem de iade işleriyle açıkçası uğraşmak istemiyorum. Duvara bağlanıcak şekide uyumlu aparatlarıda inceledim fakat işlevine göre fiyatı ve görselliği mağlesef tatmin etmedi. Ürünü almak için şuanlık bir acelem yok. Sizinde bahsetiğiniz gibi ürün fiyatına göre özellikleri oldukça tatmin edici. O yüzden bir çok kişide bu monitörün olduğunu ve sizin gibi yardımcı olmalarını umuyorum.
 

Geri
Yukarı