Eren_Gündüz67
Picopat
Selamlar, ViewSonic XG2405 ve MSI Optix G242 arasından hangisi daha iyidir?
Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör araştırırken xg2405 hakkında fps moduna alınca parlaklığın çok düştüğünü okumuştum.MSİ modellerinde genelde ghostingten şikayetçiler.Dell s2422hg modeline bakabilirsin AOC 24G2U ya da c24g1 öneririm.Selamlar, ViewSonic XG2405 ve MSI Optix G242 arasından hangisi daha iyidir?
Neden daha iyi?Aynı fiyatlara ikisinden de daha iyi monitör olan ASUS TUF VG249Q öneririm.
S2422HG'yi sizin bilgilerinize güvenerek aldım hocam sağ olun tekrardan yardımlarınız için 1450 liraya denk geldi 300-400 lira fazla verip daha alt performanslı cihaz almaya gerek yokmuş.Kullanım amacına göre değişir ama iki model de alınmaz. CS tarzı oyunlarda 24GN650, harici kullanımda G241 veya S2422HG tercih edilmeli.
Neden daha iyi?
Asıl ben teşekkür ederimS2422HG'yi sizin bilgilerinize güvenerek aldım hocam sağ olun tekrardan yardımlarınız için 1450 liraya denk geldi 300-400 lira fazla verip daha alt performanslı cihaz almaya gerek yokmuş.
Olur tabii ki en kısa sürede hazırlamaya çalışacağım isteyen olursa uzun uzun buraya da yazarım.Asıl ben teşekkür ederim. Deneyimlerinizi anlattığımız bir konu beklerim aslında ama çok da gerekli değil. İsterseniz neden olmasın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.