Okanesma
Megapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Asus Rog Strix B550-A Gaming Anakart
Ryzen 5 5600 İşlemci
Kingston Fury Beast RGB 16 GB 3200 MHz DDR4 CL16 (KF432C16BB1A/16) 2x16 Ram Bellek
Kingston KC3000 M.2 SSD
Scythe Ninja 5 İşlemci Soğutucu
Sharkoon Ss-Cool Zero 650W 80+ Gold Atx Güç Kaynağı
ThermalTake Core V71 Kasa
- Meslek
- Öğrenci + Elektronik Teknikeri
Hocam bugün bende sipariş verdim tavsiye eder misiniz uzun süredir kullanıyorsunuz keşke şu monitörü alsaydım filan dediğiniz oldu mu FPS oynuyorum çoğunluk.
Açıkçası direkt FPS espor ile ilgileniyorsanız BenQ bakmanızı tavsiye ediyorum TN panel olduğu için. Ama artık piyasadaki çoğu profesyonel oyuncu da benim kullandığım monitörlerin daha gerisinde olan monitörleri veya aynılarını falan kullanıyor. Monitörü tavsiye ediyorum ben de FPS oyunları oynuyorum IPS olduğu için aşırı hoşuma gidiyor. Benim bu monitörü almadan önceki monitörüm de 144Hz IPS paneldi. İki monitörü yan yana kullanıyorum şu anda ve diğer ekran IPS panel olmasına rağmen "la bu nasıl IPS panel 8bit ile 6bit+frc farkı bu kadar mı etki ediyor" diyorum yani. Açıkçası benim aşırı hoşuma gidiyor bu monitör. Daha iyisi gelmiştir belki araştırmadım hiç ama duyup görene kadar en iyisi bu benim için 240Hz piyasasında. (bütçeye göre) özetle tavsiye ediyorum