ViewSonic XG2431 vs AOC 24G2ZE vs Samsung Odyssey G4 25 inç

TodorokiSama

Kilopat
Selamlar arkadaşlar. Genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum. CS2, Valorant, OW2, PUBG vs.

Aklımda olan birkaç model var. Neden tavsiye edip etmediğiniz de yazabilirseniz sevinirim.
i5 13500HX RTX 4060 HP Omen 16 için alacağım.

• ViewSonic XG2431.
  • AOC 24G2ZE.
  • Samsung Odyssey G4 25 inch.

Bu monitörler arasında kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
XG2431 rekabetci oyunlar icin en iyi secim cunku tipki BenQ'daki DyAc+ gibi bu modelde de PureXP teknolojisi var ve bu teknoloji hareket bulanikligini yok denecek kadar dusuk seviyeye indirgedigi icin rekabetci oyunlarda cok iyi bir deneyim elde edilebiliyor. 24G2ZE ve Odyssey G4'te de bu ozellik var lakin XG2431'deki kadar iyi calismiyor.

Eger hareket bulanikligi benim icin onemli dersen XG2431 al, degil dersen en ucuzu hangisi ise onu al.

Bu arada 24G2ZE'de yukseklik ayari ve pivot ozelligi yok lakin XG2431 ve Odyssey G4'te her ikisi de var, bu da aklinda bulunsun.

XG2431 rekabetci oyunlar icin en iyi secim cunku tipki BenQ'daki DyAc+ gibi bu modelde de PureXP teknolojisi var ve bu teknoloji hareket bulanikligini yok denecek kadar dusuk seviyeye indirgedigi icin rekabetci oyunlarda cok iyi bir deneyim elde edilebiliyor. 24G2ZE ve Odyssey G4'te de bu ozellik var lakin XG2431'deki kadar iyi calismiyor.

Eger hareket bulanikligi benim icin onemli dersen XG2431 al, degil dersen en ucuzu hangisi ise onu al.

Bu arada 24G2ZE'de yukseklik ayari ve pivot ozelligi yok lakin XG2431 ve Odyssey G4'te her ikisi de var, bu da aklinda bulunsun.

Ben de XG2431YE daha yakınım renk vs Samsung Odyssey'de çok iyi değil diyorlar almışken uzun ömürlü ve haliteli olsun istiyorum AOC ve ViewSonic 3 yıl garanti verdikleri için de bunlara daha yakınım aslında.

Ben de XG2431'e daha yakınım renk vs Samsung Odyssey'de çok iyi değil diyorlar almışken uzun ömürlü ve haliteli olsun istiyorum AOC ve ViewSonic 3 yıl garanti verdikleri için de bunlara daha yakınım aslında.
Uc monitorun de maksimum parlaklik ve renk gamutu neredeyse ayni seviyede. Kontrast olarak 24G2ZE diger ikisine kiyasla bir tik geride kaliyor sadece, diger ikisi 1000:1 civari iken 24G2ZE ise 750:1 civarlarinda bir kontrast orani sunuyor.

UC monitorun de maksimum parlaklik ve renk gamutu neredeyse ayni seviyede. Kontrast olarak 24G2ZE diger ikisine kiyasla bir tik geride kalıyor sadece, diger ikisi 1000:1 civari iken 24G2ZE ise 750:1 civarlarinda bir kontrast orani sunuyor.

Keşke Vatan Teknosa filan satsa AOC ve VW satmıyorlar maalesef. Yerinde görüp karar verirdim.

@Saint Lucia merhaba hocam forumda gezerken sizi gördüm eski yorumlarınızı ve bu işten anladığınızı görmüş oldum bana tavsiyeniz var mıdır? 8.500 civarı bütçede FPS monitörü istiyorum laptopa bağlayacağım. 240 Hz ve üzeri 24 inçler yeterli olacaktır 27'ye gerek yok diyebilirim. Bu listeye eğer fiyatı biraz düşerse Dell G2524h ı da ekleyebiliriz. Ne düşünüyorsunuz ne tavsiye edersiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı