ViewSonic XG251g monitörde ışık sızması normal mi?

codfanıyım

Decapat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, 360Hz ViewSonic XG251g adlı monitörümün kurulumunu yaptım ölü pixel çıkmadı fakat monitörde ışık sızması var gibi bu normal midir yoksa anormal mi? Telefonda çok fazla gözüküyor kameradan dolayı.

Dosya Ekleri

• IMG_4776.jpeg
    IMG_4776.jpeg
    76,8 KB · Görüntüleme: 95
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar, 360Hz ViewSonic XG251g adlı monitörümün kurulumunu yaptım ölü pixel çıkmadı fakat monitörde ışık sızması var gibi bu normal midir yoksa anormal mi? Telefonda çok fazla gözüküyor kameradan dolayı.
Vallaha benim monitördede var lcd lerin genel sorunu

IPS panellerde normal hocam telefon kamerası bize daha çok gösteriyor muhtemelen. Ben de de aynı bütün IPS'lerde az da olsa mevcut.

Gayet normal duruyor, zaten kamerada daha çok gözüküyor. Rahatsız etmiyorsa çok takılınacak bir durum değil. Zaten değişim olsa da muhtemelen daha iyi olmayacaktır.

Telefondan çekilen fotoğrafa göre gayet normal duruyor bazılarında güneşin doğuşuna saniyeler varmış gibi ışık sızması gözüküyor sizinki normal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı