Viewsonic XG2703-GS vs Asus ROG SWIFT PG278QR

ssew

Hectopat
Daha fazla  
Viewsonic XG2703-GS vs Asus ROG SWIFT PG278QR hangisini almam daha mantıklı?
Nedenleriyle söyler misiniz? PS4 ve PC için kullanacağım. Ekran kartım GTX 1070.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçen varsa tabiğ ki Viewsonic XG2703-GS bendede bu monitörden var dehşet birşey :)
Merhaba, şu anda bende monitör alacağım da, PG279Q ve Viewsonic 2703-GS arasında kaldım. Gönlüm Asus diyor ama hem fiyatından dolayı hem de özelliklerinin benzerliğinden dolayı Viewsonic'i daha çok tuttum. Size monitör herhangi bir Backlight Bleed ya da 165Hz'e OC de ısınma gibi sorunlar yaşattı mı. Bu monitöre sahip olan fazla kişi yok o yüzden sormak istedim.

Merhaba, şu anda bende monitör alacağım da, PG279Q ve Viewsonic 2703-GS arasında kaldım. Gönlüm Asus diyor ama hem fiyatından dolayı hem de özelliklerinin benzerliğinden dolayı Viewsonic'i daha çok tuttum. Size monitör herhangi bir Backlight Bleed ya da 165Hz'e OC de ısınma gibi sorunlar yaşattı mı. Bu monitöre sahip olan fazla kişi yok o yüzden sormak istedim.

Kesinlikle öyle bir problemi yok. Ben 165 Hz'de kullanıyorum sadece g-sync'nin takılı olduğu modül kısmı biraz ısınıyor bu kadar . Yani alt kısım biraz sıcak üst kısım soğuk. Hepsiburadanın KDV indirimi sayesinde 2.670 Tl'ye almıştım . :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı