Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
www.gittigidiyor.com
Sanırım aynı olan monitörün fiyatının diğer sitelerde 1,5 kat olması beni şüphelenirdi. Gittigidiyor'a güvenebilir miyim ve ürün iyi mi?
Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
www.gittigidiyor.com
Sanırım aynı olan monitörün fiyatının diğer sitelerde 1,5 kat olması beni şüphelenirdi. Gittigidiyor'a güvenebilir miyim ve ürün iyi mi?
www.gittigidiyor.com
Sanırım aynı olan monitörün fiyatının diğer sitelerde 1,5 kat olması beni şüphelenirdi. GittiGidiyor'a güvenebilir miyim ve ürün iyi mi?
Bende bunun XG2405 modeli var. 4 tane aldım 3 tanesinde ölü piksel çıktı. Vatan Bilgisayar sağ olsun mağazaya gidince değiştirme konusunda destek oldu. Ayrıca 1080P çözünürlük için 27inç büyük geliyor. Oyun grafikleri hafif düşükmüş gibi oynarsın. Yazılım konusunda ise yine ViewSonic beğenmiyorum. Menüsü pratik değil.
Ürünün fiyatının düşük olması teşhir ürünü olmasından kaynaklı. Bende XG2405 modeli var ve ilk aldığım günden beri sorunsuz kullanıyorum. Ölü piksel vs hiçbir sorun yaşamadım ve çok memnunum.
Arkadaşımda var bu model 1699TL'ye 0 24 ay garantili aldı. Ben bir ViewSonic kullanıcısı olarak önermiştim. Çerçeveler çok ince ve monitörün ayarları harika. Görüntü kaliteside bence çok güzel bir F/P ürünü.
GittiGidiyor gibi siteler.
2.el ve teşhir ürünü çok fazla satmaktadır.
Benim size tavsiyem bu monitöru alacak olsanız bile GittiGidiyor'u tercih etmemeniz yönün de olacaktır.