Vikings'e bırakıldığı yerden tekrar başlanmalı mı?

bugraylmaz

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7500f

Gigabayte Windforce RTX 4070 Super

MSİ PRO A620M-E

Crucial PRO 2x16 GB 32 GB DDR5 CL48 RAM

Crucial 1 TB P3 Plus

Zalman ALPHA2 A24 WHİTE

Thermaltake S200 TG 650W 80+ ARGB
Şimdi ben bunun 1. sezonunu izledim 2. sezonu herhalde bitirmiştim tam hatırlamıyorum. Kaldığım yer bir kral vardı Ragnar'ın eski eşiyle arayı yapmaya çalışıyordu. Orada bırakmıştım. Arkadaşım izle diyor, 1. sezonda neler oldu biliyorum hatırlıyorum. Ama 2. sezonu hatırlamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam olarak neden bıraktın sevmediğin için mi? her açıdan en iyi işlenmiş dizidir, bir kere daha şans vermeni öneririm.

Devam etme. 3. sezonda bıraktım bende. İlk sezonu her ne kadar güzel olsa da 2. sezondan itibaren bayıyor, 40 dakikayı zar zor bitirir hale gelmiştim. Hiç aramıyorum, Prison Break sağolsun. Tek sezonluk dizi.

Tam olarak neden bıraktın sevmediğin için mi? her açıdan en iyi işlenmiş dizidir, bir kere daha şans vermeni öneririm.
Örnek olarak GTA 4 ü vereceğim siyah bir film renkli değil içimi sıkıyordu. Ve bir adamın
ölme spoilerını aldığım için bıraktım.

3. Sezondan başladım acaba 1 ve 2. Sezonu özetleyebilirmisiniz kısaca?

Son düzenleme:
Örnek olarak GTA 4 ü vereceğim siyah bir film renkli değil içimi sıkıyordu. Ve bir adamın
ölme spoilerını aldığım için bıraktım.

3. Sezondan başladım acaba 1 ve 2. Sezonu özetleyebilirmisiniz kısaca?
1. Sezonun olayı Ragnar'ın kendini keşfetmesi diyebiliriz. Kattegat'ın reisi var ve Ragnar onun emri altında çalışıyor. Ragnar bir gün, reis'e batıya açılmalıyız diyor orada fazlasıyla hazinelerin olduğunu ve eğer batıyı yağmalarlarsa zengin olacaklarını söylüyor. Ancak reis Ragnar'ın bu fikrini umursamıyor, bunlar benim gemim yani ben nereye istersem oraya giderler diyor. Ragnar'da kendi gemisini floki'ye yaptırıp bir kaç adamda toplayıp batıya gidiyorlar. Bunu duyan reis'de Ragnar'ı ve ailesini öldürmek istiyor.

1. Sezonun özeti bu şekilde diyebiliriz. 3. Sezondan başlamanız mantıklı değil, en baştan başlayıp tekrardan izlemeniz gerekiyor ki hikayeyi ve olayları anlayabilesiniz.

Vikingler eski çağda kaldığı için belki eski temalı şeyler sizi sıkmıştır.

1. Sezonun olayı Ragnar'ın kendini keşfetmesi diyebiliriz. Kattegat'ın reisi var ve Ragnar onun emri altında çalışıyor. Ragnar bir gün, reis'e batıya açılmalıyız diyor orada fazlasıyla hazinelerin olduğunu ve eğer batıyı yağmalarlarsa zengin olacaklarını söylüyor. Ancak reis Ragnar'ın bu fikrini umursamıyor, bunlar benim gemim yani ben nereye istersem oraya giderler diyor. Ragnar'da kendi gemisini floki'ye yaptırıp bir kaç adamda toplayıp batıya gidiyorlar. Bunu duyan reis'de Ragnar'ı ve ailesini öldürmek istiyor.

1. Sezonun özeti bu şekilde diyebiliriz. 3. Sezondan başlamanız mantıklı değil, en baştan başlayıp tekrardan izlemeniz gerekiyor ki hikayeyi ve olayları anlayabilesiniz.

Vikingler eski çağda kaldığı için belki eski temalı şeyler sizi sıkmıştır.
1. Sezonu çok iyi hatırlıyorum 2. Sezonu anlatmamışsınız ama bir adam ve Rollo düşman oluyodu Ragnara herhalde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı