Vinçlerde yağcı olarak başlamak nasıldır?

murat solmaz

Kilopat
Daha fazla  
Ben 4 yıllık coğrafya lisans mezunuyum ama iş bulamıyorum. Çevremde çoğu genç buna yöneliyor, zamanla operatör oluyorsun. Sektörü bilen abilerden ya da fikri olan abilerden bir fikir istiyorum. Neticede bir ömür boyunca ben markette çalışamam, evleneceğim de. Bu işin devamlı ve bana bir şeyler de katması lazım.

Sizce mantıklı mı?

Ben 4 yıllık coğrafya lisans mezunuyum ama iş bulamıyorum. Çevremde çoğu genç buna yöneliyor, zamanla operatör oluyorsun. Sektörü bilen abilerden ya da fikri olan abilerden bir fikir istiyorum. Neticede bir ömür boyunca ben markette çalışamam, evleneceğim de. Bu işin devamlı ve bana bir şeyler de katması lazım.

Sizce mantıklı mı?

Bu devirde evlenmek cinayet demek baskı stres geçim derdi oohoo en iyisi tek ye iç.

Sizce mantıklı mı?
Zanaat her zaman altın bileziktir, çalışın ve aile kurun hocam. Bereket bereketi doğurur, stres vs. bunlar düzeni oturttuktan sonra geçici şeyler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı