Viper Mini 170TL - Deathadder V2 Mini 200TL

Makaleler
42

Viper Mini'nin en dip fiyatı güncellendi :)

Viper çöp bir mouse ama V2 mini bayağı güzel fiyat şu an.

Viper çöp bir mouse ama V2 mini bayağı güzel fiyat şu an.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çöp olan yanını anlayamadım?

Onun yerine Piranha mı alalım?

Aralarında fark yok. 3 gün önce elime ulaştı ve muazzam bir mouse. Yağ gibi kayıyor. 5 gündür 10 saat diyor İtopya bu indirime ama her gün 10 saat. Pazarlama taktikleri.

Viper'dan bahsetmiyorsun umarım Reddit vs forumlarda da bakarsan lodundan tut sırf fiyatı uygun diye Razer bey sktez yerine plastik koyuyor altına ve bu plastik skatezle aynı boyutta olduğu için halı yıkar gibi ses çıkarıyor yani mouse kaymıyor! Denedim bizzat ve tek bende olmadı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çöp olan yanını anlayamadım?

Onun yerine Piranha mı alalım?

Dostum Razer düşmanı değilim kıllanıcı yorumu yapıyorum yerine V2 mini alın vs bende deathatter v2 kullanıyorum şahsen yanlış yerlere çekmeyelim konuyu piranha falan...

Dostum Razer düşmanı değilim kıllanıcı yorumu yapıyorum yerine V2 mini alın vs bende deathatter v2 kullanıyorum şahsen yanlış yerlere çekmeyelim konuyu piranha falan...
Kullanıcı yorumu dediğiniz şey "çöp" mü demek oluyor? İçerik sunun, rahatsızlıklarını belirten inceleme kanallarını paylaşın. Bizler zaten destek olup dikkate alırız. Ama bu "çöp" lafı çok saçma. Bir şey beğenmedim, o zaman çöp. Böyle bir mantık yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı