Viper Mini vs Rival 3

20 Cm ele eğer Claw veya Fingertip tutuyorsanız Viper Mini elinise gelir.

Hocam Viper Mini alacaksanız Hepsiburada'da Visa kartına 250TL ve üzerine 50TL indirim var haberiniz olsun bende Basilisk v2'yi 359TL'ye almayı düşünüyorum.

Bu arada tutuş şeklim fingertip sorun olur mu Basilisk'te.

Son düzenleme:
Hocam Viper Mini alacaksanız Hepsiburada'da Visa kartına 250TL ve üzerine 50TL indirim var haberiniz olsun bende Basilisk v2'yi 359TL'ye almayı düşünüyorum.

Bu arada tutuş şeklim fingertip sorun olur mu Basilisk'te.
Ağır kalacak basilisk dostum o fingertip bir mouse değil bence direk Viper mini veya Rival 3 al fingertip tutuş için Viper mini ideal.

Ağır kalacak Basilisk dostum o fingertip bir mouse değil bence direk Viper Mini veya Rival 3 al fingertip tutuş için Viper Mini ideal.

131 X 72 X 40 (mm)
Hocam şu an kullandığım farenin boyutları bu şekilde. Basilisk'i çok beğeniyorum açıkçası ama şu an kararsız kaldım.

Son düzenleme:
Eliniz küçükse Mini almalısınız Ben G300S'den miniye geçtim ele cuk diye oturuyor Ben mini aldım gayet memnunum. Küçük el için mini daha uygun görünüyor.

Hocam son durum ortada,discord verin ekran açayım göstereyim detaylıca.
Az sonra sipariş vericem birini seçmeliyim mouse iyimi kötümü el ölçünüz ne uydumu onu yazın yeter

Hocam mouse benim gözüme çok ama çok küçük geldi.Rampage ağır,razer çok hafif.Elim alışamadı alışsın güzel mouse bence.
Bunun dışında lod ve alttaki plastik sürtünmesi vs. Varmı? Bende rampage den geçicem geçmiş olsun

Bende Viper Mini alacağım elim 17-18cm sizce elime olur mu claw şeklinde tutuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…