Basilisk güzel ama daha geniş, küçük mouse seviyorsan kavrama açısından önermem ama palm tutuyorsan veya büyük mouse seviyorsan Basilisk al ama claw tutup hakimiyet istiyorsan Rival 3 veya Rival 3 Wireless öneririm.
Ağır kalacak basilisk dostum o fingertip bir mouse değil bence direk Viper mini veya Rival 3 al fingertip tutuş için Viper mini ideal.Hocam Viper Mini alacaksanız Hepsiburada'da Visa kartına 250TL ve üzerine 50TL indirim var haberiniz olsun bende Basilisk v2'yi 359TL'ye almayı düşünüyorum.
Bu arada tutuş şeklim fingertip sorun olur mu Basilisk'te.
Hocam son durum ortada,discord verin ekran açayım göstereyim detaylıca.Nedir hocam son durum?
Ağır kalacak Basilisk dostum o fingertip bir mouse değil bence direk Viper Mini veya Rival 3 al fingertip tutuş için Viper Mini ideal.
Az sonra sipariş vericem birini seçmeliyim mouse iyimi kötümü el ölçünüz ne uydumu onu yazın yeterHocam son durum ortada,discord verin ekran açayım göstereyim detaylıca.
Hocam mouse benim gözüme çok ama çok küçük geldi.Rampage ağır,razer çok hafif.Elim alışamadı alışsın güzel mouse bence.Az sonra sipariş vericem birini seçmeliyim mouse iyimi kötümü el ölçünüz ne uydumu onu yazın yeter![]()
Bunun dışında lod ve alttaki plastik sürtünmesi vs. Varmı? Bende rampage den geçicem geçmiş olsunHocam mouse benim gözüme çok ama çok küçük geldi.Rampage ağır,razer çok hafif.Elim alışamadı alışsın güzel mouse bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.