Viper Pro 3 mü X Pro Superlight 2 mi?

Yurt dışından gelecek. Aralarında fiyat farkı önemli değil az bir şey zaten. Genellikle palm grip tutuyorum ama nadiren claw Grip'e kayıyor. Uzun ömürlü olması çok önemli. En az 4 yıl gitmeli. Sonuçta bir mouse için büyük paralar bunlar. Hangisini almalıyım?

Viper v3 pro tabiki. Sakın ama sakın superlight 2 almayın. Kronik sorunlu çöp bir mouse. 3 kere sipariş edip iade ettim. Hepsinde scroll problemi vardı. Şuan viper v3 pro kullanıyorum. Tamamen sıkıntısız.

4 yıl bir farenin gitmesi zor eğer aktif şekilde kullanmıyorsanız. Profesyoneller Superlight 2'yi daha çok tercih ediyor. Onun dışında DeathAdder V3 Pro'yu kullanıyorlar.

Yurt dışından gelecek. Aralarında fiyat farkı önemli değil az bir şey zaten. Genellikle palm grip tutuyorum ama nadiren claw Grip'e kayıyor. Uzun ömürlü olması çok önemli. En az 4 yıl gitmeli. Sonuçta bir mouse için büyük paralar bunlar. Hangisini almalıyım?

Razer daha uzun ömürlü yeni fareleri kronik çıkartmıyor.

Bu bütçede magnezyum gibi metal farelere bakman daha mantıklı. Yok ben illa "bilindik" marka istiyorum dersen Viper V3 Pro. Ki onu da sadece claw tutuyorsan öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı