Viper V2 Pro vs DeathAdder V3 HyperSpeed

Bütçe
4000

omrcnynk

Kilopat
Daha fazla  
İyi Sosyaller arkadaşlar. DeathAdder V3 HyperSpeed aldım ancak şeklinde ötürü serçe ve yüzük parmağım rahat edemedi bu yüzden iade edeceğim. 4K bütçem var biraz daha aşabilirim ancak 5K'ya çıkamam. FPS oynuyorum tutuşum %80 palm %20 claw şeklinde. Elim 19-20cm civarı. Viper V2 Pro düşünüyorum ama dongle kronik diyen var çok iyi problem yaşamadım diyen var. Güncel olarak alıp kullanan arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum. Çin'den ithal farelerin satıldığı siteden almak istemiyorum problem veya arıza durumunda iade konusunda problem çıkarttıklarından ötürü arkadaşlar mümkünse Razer veya Logitech önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

İyi Sosyaller arkadaşlar. DeathAdder V3 HyperSpeed aldım ancak şeklinde ötürü serçe ve yüzük parmağım rahat edemedi bu yüzden iade edeceğim. 4K bütçem var biraz daha aşabilirim ancak 5K'ya çıkamam. FPS oynuyorum tutuşum %80 palm %20 claw şeklinde. Elim 19-20cm civarı. Viper V2 Pro düşünüyorum ama dongle kronik diyen var çok iyi problem yaşamadım diyen var. Güncel olarak alıp kullanan arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum. Çin'den ithal farelerin satıldığı siteden almak istemiyorum problem veya arıza durumunda iade konusunda problem çıkarttıklarından ötürü arkadaşlar mümkünse Razer veya Logitech önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
Hocam üretime göre değişecektir dongle sorunu fakat şuanda güncel olarak scroll sorunu var olarak gözüküyor. Viper v2 pro daha büyük bir mouse ve geniş. Teknoloji şans işidir. Logitech tarafında bilgim yok.

Dosya Ekleri

• resim_2025-02-09_195317566.png
    resim_2025-02-09_195317566.png
    56,9 KB · Görüntüleme: 23
Hocam üretime göre değişecektir dongle sorunu fakat şu anda güncel olarak scroll sorunu var olarak gözüküyor. Viper V2 Pro daha büyük bir mouse ve geniş. Teknoloji şans işidir. Logitech tarafında bilgim yok.

Doğru söylüyorsun hocam scroll problemini de okumuştum teknoloji şans işi ama en azından ihtimalleri düşürecek marka modellere yönelmek daha iyi olacak gibi kablolu da olabilir Razer tarafında bir öneriniz olur mu?

Doğru söylüyorsun hocam scroll problemini de okumuştum teknoloji şans işi ama en azından ihtimalleri düşürecek marka modellere yönelmek daha iyi olacak gibi kablolu da olabilir Razer tarafında bir öneriniz olur mu?
Deathadder v3 kullanıyorum yaklaşık bi 5 ayı olmuştur. Hiçbir sorunu yok fıstık gibi mouse. Ne çift tıklama nede scroll sorunu yaşamadım.

DeathAdder V3 kullanıyorum yaklaşık bir 5 ayı olmuştur. Hiçbir sorunu yok fıstık gibi mouse. Ne çift tıklama ne de scroll sorunu yaşamadım.

DeathAdder serisindeki fare şekli hiç uymuyor elime rahat hissedemiyorum yoksa çok güzel mouse ama simetrik lazım diye düşünüyorum.

DeathAdder serisindeki fare şekli hiç uymuyor elime rahat hissedemiyorum yoksa çok güzel mouse ama simetrik lazım diye düşünüyorum.

Viper V3 bakabilirsiniz hocam. SteelSeries önermiyorum razera göre daha kötü hissettiriyor kişiden kişiye değişir tabii.

Logitech veya Razer olması şart mı? Viper v2 pro alınmaz. Superligth 2 nin düşmesini bekle en azindan

Viper V3 bakabilirsiniz hocam. SteelSeries önermiyorum razera göre daha kötü hissettiriyor kişiden kişiye değişir tabii.

V3 hyperspeedse hocam onda da dongle problemi yaşadım iade ettim.

Logitech veya Razer olması şart mı? Viper V2 Pro alınmaz. Superligth 2'nin düşmesini bekle en azindan.

Daha iyi olur hocam yukarıda bahsettiğim konudan ötürü Çin farelerina yönelmeyi çok düşünmüyorum ama alternatif Zowie vs de önerirseniz sevinirim.

V3 hyperspeedse hocam onda da dongle problemi yaşadım iade ettim.

Daha iyi olur hocam yukarıda bahsettiğim konudan ötürü Çin farelerina yönelmeyi çok düşünmüyorum ama alternatif Zowie vs de önerirseniz sevinirim.
İncehesap gaming gecesini bekle hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı