Ben Malwarebytes de ilk tarattığımda 2 adet bir şey bulmuştu ama ondan öncede virüs olarak geçmiyordu bunda tarattığımda buldu sonra sildim o anti-virüsten. Siz söyleyince tekrar tarattığımda bir şey bulmadı. Bug da kaldıysa nasıl çözeriz ki bu sorunu. Hep orda mı kalacak sonuçta trojen virüsü sıkıntılı değil mi ?
Ben Malwarebytes de ilk tarattığımda 2 adet bir şey bulmuştu ama ondan önce de virüs olarak geçmiyordu bunda tarattığımda buldu sonra sildim o Anti-Virüs'ten. Siz söyleyince tekrar tarattığımda bir şey bulmadı. Bug da kaldıysa nasıl çözeriz ki bu sorunu. Hep orada mı kalacak sonuçta trojan virüsü sıkıntılı değil mi?
Onu da yapmıştım onda da bir şey bulamadı. Ben manuel olarak ilk karantinaya aldırdım sonra kendim çöp kutusu resimden sildim umarım yanlış yapmadım. Olsa bulurdu herhalde tekrardan. Malwarebytes uygulamasından bahsediyorum.
Onu da yapmıştım onda da bir şey bulamadı. Ben manuel olarak ilk karantinaya aldırdım sonra kendim çöp kutusu resimden sildim umarım yanlış yapmadım. Olsa bulurdu herhalde tekrardan. Malwarebytes uygulamasından bahsediyorum.