VirTool:Win32/Obfuscator.XZ virüsü

hocam şu konuya bakın 4. mesaja aynı sorun var burdada ama bugra kalmıştır korkmayın
Ben Malwarebytes de ilk tarattığımda 2 adet bir şey bulmuştu ama ondan öncede virüs olarak geçmiyordu bunda tarattığımda buldu sonra sildim o anti-virüsten. Siz söyleyince tekrar tarattığımda bir şey bulmadı. Bug da kaldıysa nasıl çözeriz ki bu sorunu. Hep orda mı kalacak sonuçta trojen virüsü sıkıntılı değil mi ?

Ben Malwarebytes de ilk tarattığımda 2 adet bir şey bulmuştu ama ondan önce de virüs olarak geçmiyordu bunda tarattığımda buldu sonra sildim o Anti-Virüs'ten. Siz söyleyince tekrar tarattığımda bir şey bulmadı. Bug da kaldıysa nasıl çözeriz ki bu sorunu. Hep orada mı kalacak sonuçta trojan virüsü sıkıntılı değil mi?

Hocam Malwarebytes trojan bulmakta usta 2 adet bir şey bulduysa silmiştir Windows Defender'den çevrımdışı taramayı deneyin bir de.

Hocam Malwarebytes trojan bulmakta usta 2 adet bir şey bulduysa silmiştir Windows Defender'den çevrımdışı taramayı deneyin bir de.
Onu da yapmıştım onda da bir şey bulamadı. Ben manuel olarak ilk karantinaya aldırdım sonra kendim çöp kutusu resimden sildim umarım yanlış yapmadım. Olsa bulurdu herhalde tekrardan. Malwarebytes uygulamasından bahsediyorum.

Onu da yapmıştım onda da bir şey bulamadı. Ben manuel olarak ilk karantinaya aldırdım sonra kendim çöp kutusu resimden sildim umarım yanlış yapmadım. Olsa bulurdu herhalde tekrardan. Malwarebytes uygulamasından bahsediyorum.

Karantinadan sildinizmi peki bir şey bulamadı ve hala gösteriyorsa bugda kalmıştır hocam.

Obfuscator tespiti normal şartlarda çıkmaz, ilgili dosyayı VirusTotal ve Hybrid Analysis üzerinde taratıp linkini paylaşın.
İlgili dosya derken ? Çoktan silmiştim indirdiğim her şeyi sonradan gördüm.

Karantinadan sildinizmi peki bir şey bulamadı ve hala gösteriyorsa bugda kalmıştır hocam.
Evet önce karantinaya aldırdım sonra kendim yanında çöp kutusu resmi vardı 2 sinide sildim.

Son bir tarama yapın malwarebytsdan bir şey bulamadıysa sıkıntı yok hocam.
1659313202595.png

Bilgisayarımın aratma yerinden aratınca bu çıkıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı