46imt Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.204 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye 19 Aralık 2020 #21 x4r dedi: Az RAM yiyince benim kullanacağım sistemde 4 GB RAM var, 4'ünü de sanal makineye verebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam size kesin tavsiyem 1.5 GB civarında bir RAM vermeniz eğer 4 RAM verirsiniz sistem kapanabilir.
x4r dedi: Az RAM yiyince benim kullanacağım sistemde 4 GB RAM var, 4'ünü de sanal makineye verebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam size kesin tavsiyem 1.5 GB civarında bir RAM vermeniz eğer 4 RAM verirsiniz sistem kapanabilir.
x4r Kilopat Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 598 Çözümler 1 19 Aralık 2020 #22 46imt dedi: Hocam size kesin tavsiyem 1.5 GB civarında bir RAM vermeniz eğer 4 RAM verirsiniz sistem kapanabilir. Genişletmek için tıkla... 1,5 GB RAM ile kasmaz mı? İlk başta dediğiniz gibi ARM destekli bir dağıtım mı kursam direk?
46imt dedi: Hocam size kesin tavsiyem 1.5 GB civarında bir RAM vermeniz eğer 4 RAM verirsiniz sistem kapanabilir. Genişletmek için tıkla... 1,5 GB RAM ile kasmaz mı? İlk başta dediğiniz gibi ARM destekli bir dağıtım mı kursam direk?
D dakovey Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 1.540 Makaleler 1 Çözümler 20 19 Aralık 2020 #23 Eğer Xfce kullanırsanız ve harici GPU'nuz varsa 3 GB'a kadar verebilirsiniz. Daha fazlasında sistemde sorunlar çıkacaktır.
Eğer Xfce kullanırsanız ve harici GPU'nuz varsa 3 GB'a kadar verebilirsiniz. Daha fazlasında sistemde sorunlar çıkacaktır.
46imt Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.204 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye 19 Aralık 2020 #24 x4r dedi: 1, 5 GB RAM ile kasmaz mı? İlk başta dediğiniz gibi arm destekli bir dağıtım mı kursam direk? Genişletmek için tıkla... Hocam sizin bilgisayarınız 64 Bit veya 32 Bit büyük ihtimal Intel işlemcili bir bilgisayarın vardır eğer elinde arm işlemcili bir bilgisayar yoksa kuramazsın çalışmaz ancak qemu gibi sanallaştırma ile kullanılabilirsin.
x4r dedi: 1, 5 GB RAM ile kasmaz mı? İlk başta dediğiniz gibi arm destekli bir dağıtım mı kursam direk? Genişletmek için tıkla... Hocam sizin bilgisayarınız 64 Bit veya 32 Bit büyük ihtimal Intel işlemcili bir bilgisayarın vardır eğer elinde arm işlemcili bir bilgisayar yoksa kuramazsın çalışmaz ancak qemu gibi sanallaştırma ile kullanılabilirsin.