Fringtavo Gus
Hectopat
İşletim sisteminiz içinde biraz RAM kalması iyi olacaktır. VMWare ve Hyper-V programlarını duymuştum. (Hiç birini daha önce kullanmadım.)
anladım peki Mavericks nasıl bir yazılım ve AMD ile uyumlu muBen eski bilgisayarımda Mavericks çalıştırmıştım, belki bir nebze çalışabilir.
2 GB RAM ile Windows 10 işkence bu arada, hiç bulaşma bence.
amd ile uyumlu dimi sıkıntı yaratmaz technopatin bunun hakında rehberine baktım sanki orada uyumsuz gibi birşey söyleniyor sen de bak istersenHayır Mavericks br macOS sürümü.
Zaten Virtualbox ve VMware dışında doğru düzgün çalışan pek uygulama yok.
HyperV var onu deneyebilirsin.
başka işletim sistemi önerir misinEvet, AMD desteklenmiyordu şimdi hatırladım.
AMD desteklenmese bile işlemci profilini İntel olarak tanıtıp kullanılabilir.Evet, AMD desteklenmiyordu şimdi hatırladım.
Linux Mint olabilir.Başka işletim sistemi önerir misin?
Biliyorum fakat denemedim.AMD desteklenmese bile işlemci profilini İntel olarak tanıtıp kullanılabilir.
nasıl yapılıyor bunla ilgili bir rehber var mı youtube den araştırıp link atabilir misinAMD desteklenmese bile işlemci profilini İntel olarak tanıtıp kullanılabilir.
teşekkür ederim ne kadar ram verebilirim meselaLinux Mint olabilir.
Linux Mint 20 "Ulyana" - Linux Mint
Linux Mint is an elegant, easy to use, up to date and comfortable desktop operating system.linuxmint.com
Biliyorum fakat denemedim.
2 GB RAM yeterli olur.Teşekkür ederim ne kadar RAM verebilirim mesela?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.