Virtual Super Resolution açılmalı mı?

Fury52

Megapat
Makaleler
3
Yer
Ordu/Fatsa
Daha fazla  
Arkadaşlar Radeon ayarlarını kurcalarken böyle bir özellik buldum, ve biraz araştırmam sonucun da ekran çözünürlüğünü yükselttiğini okudum. Sizce bu özellik açılmalı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu özelliği açıp açmamak sana kalmış açtığın gibi ekran çözünürlüğün artmıyor. Açtıktan sonra sen çözünürlük ayarlarından kendin seçiyorsun beğenirsen kalsın beğenmezsen eskiye dönersin bu kadar basit.

Kullandığın Ekran kartı ve işlemci modelini belirtirsen açıp açmaman konusunda öneri verebilirim.

Kullandığınız sisteme göre değişir. Mesela güçlü bir sistemin var ama 720p-900p gibi düşük çözünürlüklü monitöre sahip isen bilhassa oyunlarda sisteminin hakkını vermek ve daha net , keskin görüntü elde etmek için 1080p veya daha üstü çözünürlüklerde kullanabilirsin bu sayede.

Benim için olmazsa olmaz bir teknolojisi , sanal çözünürlük.

Sistemim;
İşlemci: İntel i5 2400
Ekran kartı: Asus r9 270
Monitör: Aoc i2269vwm 1080p.
İyi bir ekran kartınız var. AAA yapımlarda 1080p de kalmanızda yarar var ama küçük çaplı LOL gibi yapımlarda 2K hatta 4K ya bile çıkabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı