KazeSshini Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2015 Mesajlar 1.563 Çözümler 5 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2019 #11 Fury52 dedi: Bu konuma bakabilirsin. Virtual Super Resolution açılmalı mı? - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Bakmıştım lakin aradığım cevaba ulaşamayıp konu açtım. Ekran kartınızı VSR yi açtık dan sonra ne oldu da bozuldu? Sistemi zorlayacak bir şey mi oldu ?
Fury52 dedi: Bu konuma bakabilirsin. Virtual Super Resolution açılmalı mı? - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Bakmıştım lakin aradığım cevaba ulaşamayıp konu açtım. Ekran kartınızı VSR yi açtık dan sonra ne oldu da bozuldu? Sistemi zorlayacak bir şey mi oldu ?
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.065 Makaleler 18 Çözümler 34 1 Mart 2019 #12 KazeSshini dedi: Bakmıştım lakin aradığım cevaba ulaşamayıp konu açtım. Ekran kartınızı VSR yi açtık dan sonra ne oldu da bozuldu? Sistemi zorlayacak bir şey mi oldu ? Genişletmek için tıkla... Bu ayar ekran kartını bozmaz. Arkadaş başka sebepten bozmuştur.
KazeSshini dedi: Bakmıştım lakin aradığım cevaba ulaşamayıp konu açtım. Ekran kartınızı VSR yi açtık dan sonra ne oldu da bozuldu? Sistemi zorlayacak bir şey mi oldu ? Genişletmek için tıkla... Bu ayar ekran kartını bozmaz. Arkadaş başka sebepten bozmuştur.
Fury52 Megapat Katılım 1 Temmuz 2015 Mesajlar 789 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Ordu/Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2019 #13 KazeSshini dedi: Bakmıştım lakin aradığım cevaba ulaşamayıp konu açtım. Ekran kartınızı VSR yi açtık dan sonra ne oldu da bozuldu? Sistemi zorlayacak bir şey mi oldu ? Genişletmek için tıkla... Bende tam olarak bilmiyorum 4K da oyun oynamıştım uzun bir süre sonra ekran bir anda gitti reset attım dahada görüntü gelmedi. Garantiye gönderim bellek arızalandı diye onarıma aldılar.
KazeSshini dedi: Bakmıştım lakin aradığım cevaba ulaşamayıp konu açtım. Ekran kartınızı VSR yi açtık dan sonra ne oldu da bozuldu? Sistemi zorlayacak bir şey mi oldu ? Genişletmek için tıkla... Bende tam olarak bilmiyorum 4K da oyun oynamıştım uzun bir süre sonra ekran bir anda gitti reset attım dahada görüntü gelmedi. Garantiye gönderim bellek arızalandı diye onarıma aldılar.
KazeSshini Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2015 Mesajlar 1.563 Çözümler 5 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2019 #14 Teşekkür ederim hepinize. İyi forumlar.