Ben Windows sanal makineyi sizin öneriniz üzerine VMware Player ile kurdum, inanın bu sizin desteğiniz ile oldu,
Bu arada, Windows 11 varken Windows 7'yi anabilgisayar olarak kullanma gibi bir düşüncem yok, ben e bir asker emeklisiyim, içki, sigara. Kahvehane alışkanlığım yok, unutkanlık tedavisi gördüğüm için, doktorumun tavsiyesi üzerine, bilgisayarı evimde beynimi bir şeyler ile meşgul etmek için kullanıyorum. Sanal makineyi de bu nedenle kurmayı öğrenmek istemiştim.
Aslına bakarsanız, size son yazdıktan sonra bu gece saat 01'e kadar çalışarak zor da olsa USB bellek ile program yüklemeye başardım ama makine USB belleği zor tanıyor, belleği 5-6 kez takıp çıkarıyorum, bazen tanıyor bazen tanımıyor.
Guest adition indirmiştim ama "VBoxGuestAdditions" olduğu için uyumsuz olur düşüncesi ile kullanmadım, zaten onu VirtualBox'ta da kullanmayı başaramamıştım.
Şimdi bütün amacım, ana bilgisayardan dosya aktarabilmek, USB bellek sorunumu çözmek. hatta tüm bunları başarabilirsem, 2. bir sanal makine kurmaya çalışmak, daha sonra da bunları silip kendime yine bilgisayarda başka uğraşılar aramak olacak.
Saygılarımla...