VirtualBox aygıt yazılımlarını yükledikten sonra Kali Linux donuyor

ProfesörX

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Kali için indirdiğim VirtualBox bana birkaç aygıt yazılımı eksik diye birkaç şey indirtmişti. Ondan sonra bilgisayarda donmalar başladı. Mouse hareket ediyor ama arayüzlerle etkileşime geçemiyorum.

İşlemci: i5 (çok eski bir nesil)
RAM: 8 GB

Yahu bu moderatör kim? Ben Kali Linux mu donuyor yazmışım? Daha Kali'yi indiremedim bile!

Son düzenleme:
Bilgisayarınız zaten eski sanal bir makine ona ağır gelecektir çünkü bilgisayarın içinde bir bilgisayar çalıştırıyorsunuz. VirtualBox zaten 30-40 GB'lık bir paket indiriyor bilgisayarınıza ağır gelmesi çok normal. Etik Hackerlık öğrenmek istiyorsanız yeni bir bilgisayar almanız gerekiyor.
Yaramazlık yapmayın ama sakın

Yok yahu. Canlı ders mi ne varmış az çok bilgim var da yine de lazım. D diskine kurmam gerek o zaman.

Yok yahu. Canlı ders mi ne varmış az çok bilgim var da yine de lazım. D diskine kurmam gerek o zaman.
D Diskine kursanızda çok bir şey değişmez çünkü bilgisayarın donanımları alt seviyede. Sanal Makine için bilgisayarınız çok uygun değil açıkçası. Yine de donsun ufak bir şeyler yaparım diyorsanız. Sanal Makinenize 3.512 GB RAM verin. Ve intel virtualization technology'i BIOS tan açın. Yoksa Kali'yi kullanamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…