VirtualBox Can't Find Hatası

Makaleler
2
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle merhaba. Hackintosh kurmak istiyorum. Bunun için bir sanal makınede Mac OS C için bootable bir USB oluşturacağım. Fakat oluşturmak istediğimde virtualbox 'a girip bütün ayarları yapıyorum (Kurmak istediğim iAtkos ml_2 ). Bir tuşa basın kısmı geliyor tuşa basıyorum . Direk "Can't Find" hatası geliyor. 3 yıldır bu Hackintosh u kurmaya çalışıyorum lütfen yardım edin.

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

Son düzenleyen: Moderatör:
iATKOS ML2 yi transmac ile dvd yazdırabilirsiniz. Usb şart değil. Donanımınız Mac için uygunsa size yardım etmek isterim.

Boot dosyasını cd ye yazdırdınız mı?

- - - Güncellendi - - -

Sistemine Mac kurana kadar sana yardım ederim.

Teşekkür ederim. Virtual box a kurmuştum dün. Şimdiki sıkıntım recep bey in bir videosunu izlemistim. O videoda usb yi mac os x genisletilmis (gunluklu adinda usb mizi formatliyorduk. Tamam o adim da tamam formatladim. Ama formatladigim flashi virtual box a taktigimda you need restart your computer. Hold down....... gibisinden devam eden bjr uyarı geliyor. Lütfen çözümunu soyler misiniz ? Kusura bakmayın 1 gun ceza almisim cevap yazamadim

Recep bey,
Gelen uyari talatimac adli bir kullanicinin imzası. Bir de uyariyi sorack olursanız bir rehberde izledim bootable usb yapmak icin virtual box a sanal mac kurup usb yi mac osx genişletilmiş (gunluklu) formatinda bicimlendiyorduk. İşte sıkıntı burada ben bicimlendirdikten sonra virtual box a taktigimda talatimac kullanicisinin imzasindaki uyari geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…