sprXogzz Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 420 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar belki size çok değişik bir soru olarak gelebilir ama bilmediğimden soruyorum VirtualBox yükledim ve buna Debian kurmak istiyorum. Nasıl kuracağım bilgisi olan yardımcı olursa makbule geçer. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2023
Arkadaşlar belki size çok değişik bir soru olarak gelebilir ama bilmediğimden soruyorum VirtualBox yükledim ve buna Debian kurmak istiyorum. Nasıl kuracağım bilgisi olan yardımcı olursa makbule geçer.
Çözüm zValiant 27 Haziran 2023 sprXogzz dedi: Hocam Bu Siteye gidiyorum ama hangi linke tıklayacağım onu bilmiyorum ki daha hiç kuruluma başlamadan tıkanıyorum. Genişletmek için tıkla... Index of /debian-cd/current-live/amd64/iso-hybrid Buradan istediğiniz masaüstü dağıtımının ISO dosyasını üstüne tıklayarak indirin, Linux'a yeni başlıyorsanız Cinnamon öneririm.
sprXogzz dedi: Hocam Bu Siteye gidiyorum ama hangi linke tıklayacağım onu bilmiyorum ki daha hiç kuruluma başlamadan tıkanıyorum. Genişletmek için tıkla... Index of /debian-cd/current-live/amd64/iso-hybrid Buradan istediğiniz masaüstü dağıtımının ISO dosyasını üstüne tıklayarak indirin, Linux'a yeni başlıyorsanız Cinnamon öneririm.
SirY Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 348 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #2 Debian -- Live install images Artı 0 Eksi
zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 27 Haziran 2023 #3 VirtualBox ile Sanal Makine Kurulumu Nasıl Yapılır? Sanal makineler, bir işletim sistemini veya yazılımı bilgisayarımıza kalıcı olarak kurmadan keşif yapmak için harika bir seçenektir. Örneğin, uzun www.technopat.net Debian -- Downloading Debian Neden değişik gelsin ki hocam? VirtualBox gibi programlarn yapılış amacı zaten bilgisayara sanal makine kurmak. Artı 0 Eksi
VirtualBox ile Sanal Makine Kurulumu Nasıl Yapılır? Sanal makineler, bir işletim sistemini veya yazılımı bilgisayarımıza kalıcı olarak kurmadan keşif yapmak için harika bir seçenektir. Örneğin, uzun www.technopat.net Debian -- Downloading Debian Neden değişik gelsin ki hocam? VirtualBox gibi programlarn yapılış amacı zaten bilgisayara sanal makine kurmak.
KS KS sprXogzz Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 420 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #4 SirY dedi: Debian -- Live install images Genişletmek için tıkla... Hocam Bu Siteye gidiyorum ama hangi linke tıklayacağım onu bilmiyorum ki daha hiç kuruluma başlamadan tıkanıyorum. Artı 0 Eksi
SirY dedi: Debian -- Live install images Genişletmek için tıkla... Hocam Bu Siteye gidiyorum ama hangi linke tıklayacağım onu bilmiyorum ki daha hiç kuruluma başlamadan tıkanıyorum.
zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 27 Haziran 2023 #5 sprXogzz dedi: Hocam Bu Siteye gidiyorum ama hangi linke tıklayacağım onu bilmiyorum ki daha hiç kuruluma başlamadan tıkanıyorum. Genişletmek için tıkla... Index of /debian-cd/current-live/amd64/iso-hybrid Buradan istediğiniz masaüstü dağıtımının ISO dosyasını üstüne tıklayarak indirin, Linux'a yeni başlıyorsanız Cinnamon öneririm. Artı 0 Eksi Çözüm
sprXogzz dedi: Hocam Bu Siteye gidiyorum ama hangi linke tıklayacağım onu bilmiyorum ki daha hiç kuruluma başlamadan tıkanıyorum. Genişletmek için tıkla... Index of /debian-cd/current-live/amd64/iso-hybrid Buradan istediğiniz masaüstü dağıtımının ISO dosyasını üstüne tıklayarak indirin, Linux'a yeni başlıyorsanız Cinnamon öneririm.
KS KS sprXogzz Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 420 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #6 Teşekkür Ederim. Hayırlı Geceleriniz Olsun. Artı 0 Eksi