VirtualBox Dosya Paylaşımı Hatası

M

Mehmet Unsal

Ziyaretçi
  • Virtual Box'ta sanal Windows 8.1 kurdum dosya paylaşımını yapıp program kurup test edecektim ama ''belirtilen yol yok, yolu denetleyin ve sonra tekrar denetleyin hatası alıyorum''. Dosya paylaşımlarında eskiden de alıyordum.

• Virtual Box'ta eskiden yarım yamalak ta olsa yapmıştım bir şeyler, kullanımını bilemiyorum bana birde VirtualBox sanal işletim sistemi kurma ve dosya aktarımını sağlayarak PC'mdeki dosyaları oraya aktarma, Yerel Disk D: de olan dosyaları sanal makine de görme konusunda yardı eder misiniz?

Aldığım hata :(
Dosya HATASI.jpg

:( Windows 10'a geçince düzeliyor mu? Onda da denedim tık yok...
VirtualBox güvenlik amaçlı olarak gerçek sistem ile sanal sistem arasında dosya paylaşımına varsayılan olarak izin vermiyor bazı ayarlar sonucu dosya aktarımı mümkün oluyor.
Çözüm:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alternatif olarak; İstediğiniz dosyaları sanal bilgisayara indirerek bu sorunu çözebilirsiniz ayrıca bir bulut depolama servisine istediğiniz doyaları yükleyip sanal bilgisayarınıza geri indirerekte sorunu çözebilirsiniz.

VirtualBox güvenlik amaçlı olarak gerçek sistem ile sanal sistem arasında dosya paylaşımına varsayılan olarak izin vermiyor bazı ayarlar sonucu dosya aktarımı mümkün oluyor.

Kardeşim teşekkür ederim deneyeceğim.
Technopat'ta bir konu açıldığında yok Windows 10 'a geçin yok Windows 15'e geçin böyle kestirme cevaplar verilmesin.

Çözüm:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alternatif olarak; İstediğiniz dosyaları sanal bilgisayara indirerek bu sorunu çözebilirsiniz ayrıca bir bulut depolama servisine istediğiniz doyaları yükleyip sanal bilgisayarınıza geri indirerekte sorunu çözebilirsiniz.

bende hata verşyor buraya optik sürücü kurulmaz diye

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı