VirtualBox GPU belleğinin tamamı verilirse ne olur?

502065

Hectopat
Makaleler
1
Daha bugün fark ettim, 3B Hızlandırma'yı açınca ekran kartından 128 MB'dan fazla verebiliyoruz. Peki benim ekran kartım 256 MB. Hepsini sanal makineye verirsem ne olur?

Daha bugün fark ettim, 3B Hızlandırma'yı açınca ekran kartından 128 MB'dan fazla verebiliyoruz. Peki benim ekran kartım 256 MB. Hepsini sanal makineye verirsem ne olur?
Belki isletim sistemi VM'in kullanimi maksimum miktari asarsa programi kapatir veya ekran donar ve senin hard reset atman gerekir.

Hepsini kullanmadığı sürece bir şey olacağını sanmam, eğer verilen alanı sanal makinenin açılışı ile kendine ayırıyorsa ana sistemde kasmalar kilitlenmeler yaşanabilir, onun dışında performans artışı sağlayacağını sanmıyorum en azından sanal makineden oyun çalıştırmıyorsanız.

Böyle olur diye düşünüyorum.
En kötü ihtimal ekran kartı yanacak.
Yanacagini sanmam, RAM dolduran bir program calistirdigimda "Killed" diyor ve kapatiyor Linux cekirdegi.
[10640.264591] Out of memory: Killed process 10180 (a.out) total-vm:6293764kB, anon-rss:5423024kB, file-rss:0kB, shmem-rss:0kB, UID:1000 pgtables:10664kB oom_score_adj:0

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı